Alain boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Personality > Presentator > Alain

  Alain

« Terug

  Tijdsduur:In overleg
  Geluid:Op aanvraag
  Prijs:Op aanvraag
  Opmerking:

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten
Nieuwsberichten

Alain boeken?

Alain boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alain.

Wilt u Alain direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Alain

Alain is een perfecte presentator met een razend vlotte babbel. De gedrevenheid, adremheid en enthousiasme van de professionele presentatie van Alain wordt inmiddels overal opgemerkt. Het afgelopen jaar is de entertainer bezig om terrein te winnen in Nederland en begint iedereen hem op te merken.

Het kan ook niet anders want Alain laat bij iedere presentatie een perfecte indruk achter. Alain gaat de komende tijd proberen Nederland voor zich te winnen en te laten zien dat hij een goedgebekte presentator is voor ieder willekeurig evenement.

Sinds 1993 presenteert Alain shows door het hele land. De veelzijdigheid van Alain kan worden ingevuld op diverse manieren op een evenement, roadshow of een zakelijk festifiteit. De persoonlijke aanpak maakt van iedere show een succes!

Diverse shows die Alain presenteerde:

Roadshows (Radio 10 roadshow, veronica megafestatie etc..)
Mode/Bruidshows (H&M, Bruidshows, kleding en winkelcentra etc..)
Kindershows (Familie entertainment tour e.a. )
Radio en TV promotie (Noordzee FM . RTL FM , SBS 6)
Merk-promotie (Amstel, Heineken, Mediamarkt, Komori, HAK etc?)
Consumenten-programma's (Skala TV, SBS 6)


Alain boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alain zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alain wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alain. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alain te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Alain boeken bij Twilight Entertainment