Alle 13 Jaanke boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Artiesten > Zanggroepen > Alle 13 Jaanke

  Alle 13 Jaanke

« Terug

  Tijdsduur:45 min.
  Geluid:incl. tot +/- 350 pers.
  Prijs:€ 995,00
  Opmerking:
Ook 2 x 30 minuten mogelijk

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten
Nieuwsberichten

Alle 13 Jaanke boeken?

Alle 13 Jaanke boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alle 13 Jaanke.

Wilt u Alle 13 Jaanke direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Alle 13 Jaanke

Super(goed)fout, Hilarisch, Tranentrekkend, Indrukwekkend en vooral…FEEST!

Welkom bij Ciska, Guan en Knee : ALLE 13 JAANKE!

ALLE 13 JAANKE neemt U mee in hun hilarische Smartlappen-Foute-Feest-Show waarmee zij in alle uithoeken van ons kikkerlandje, en ver daarbuiten, een overweldigende indruk achterlaten ! Een haast onwaarschijnlijke combinatie van twee Brabantse Maffioso’s en een knotsgekke stadse blondine, die enorm scoren bij jong én oud ! Zij brengen eigenzinnige versies van historische smartlappen, maar schuwen ook zeker niet de Partyhits uit de hedendaagse popmuziek!

FEEST in combinatie met hoogstaande muzikale kwaliteiten sieren deze toppers ! Dé artiesten die o.a. de feesthits ‘Arrogante Kwal’, ‘In ons Dafke’ en ‘Jaank Jodel’ naar een groot succes wisten te bezingen ! Hun recente Single ‘Moskieto’ is een swingende Partyhit waarmee De Jaankers bewijzen hét ultieme Smartlappen-Feest-Trio van de lage landen te zijn!

Ludiek, Hartverscheurend, Theatraal, Enthousiasme en Humor zijn de sleutelwoorden waarmee deze ras-artiesten het publiek overhalen om uit volle borst te zingen en te feesten in hun Smartelijk-Meezing-Spektakel!Maarrrrrr………U bent Gewaarschuwd!

Alle 13 Jaanke;

Ciska Cigaret : Leadzang, Frontleedie

Guan ta na Mera : Slagwerk, Zang, D-Koor

Knee de Grote : Toetsen, Zang, D-Koor

 


Alle 13 Jaanke boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Beeldmateriaal

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alle 13 Jaanke zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alle 13 Jaanke wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alle 13 Jaanke. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alle 13 Jaanke te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Alle 13 Jaanke boeken bij Twilight Entertainment