Claudia Ansel boeken bij Twilight Entertainment

  Claudia Ansel

« Terug

  Tijdsduur:In overleg
  Geluid:Op aanvraag
  Prijs:Op aanvraag
  Opmerking:

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

Claudia Ansel boeken?

Claudia Ansel boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Claudia Ansel.

Wilt u Claudia Ansel direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Claudia Ansel

De Schlager is weer helemaal terug maarrr……….is hij ooit weggeweest? Kijk om je heen als je op een feestje bent en er klinkt plots “Hossa Hossa Hossa” uit de luidsprekers. Zie wat er gebeurd, jong en oud gaan uit hun dak! Dit ervaar ook ik tijdens mijn optredens als de intro van één van mijn Schlagers gestart wordt. Laat ook uw feest een echt feest worden en doe dit met de Schlager-parade van Claudia Ansel.


Claudia Ansel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Claudia Ansel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Claudia Ansel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Claudia Ansel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Claudia Ansel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Claudia Ansel boeken bij Twilight Entertainment