Clearwater (C.C.R Tribute) boeken bij Twilight Entertainment

  Clearwater (C.C.R Tribute)

« Terug

  Tijdsduur:90 min.
  Geluid:Op aanvraag
  Prijs:Op aanvraag
  Opmerking:
Creedence Clearwater Revival tribute band

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

Clearwater (C.C.R Tribute) boeken?

Clearwater (C.C.R Tribute) boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Clearwater (C.C.R Tribute).

Wilt u Clearwater (C.C.R Tribute) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Clearwater (C.C.R Tribute)

Na 9 jaar nog steeds de No 1. Creedence tribute band ! 

De talrijke concerten in binnen- en buitenland van zaal, tent tot open-air met +10.000p. zijn hiervan het bewijs. De keiharde garantie voor iedere organisator: "Sluit je ogen en merk geen wezenlijk verschil met het origineel".

Overtuig uzelf en neem een kijkje op de videolink onder.

Creedence Clearwater Revival

Met een kenmerkend swampgeluid gezegende Amerikaanse rockband die vanaf eind jaren zestig enige tijd geldt als één der beste en succesvolste van haar generatie.
De groep wordt in ’59 in het Californische El Cerrito door de Fogerty-broers opgericht onder de naam ‘Tommy Fogerty And The blue Velvets’, met de San Fransico Bay Area als voornaamste werkterrein.
In ’64 worden ze door het Fantasy-label gecontracteerd, onder voorwaarde dat ze zich omdopen tot ‘The Golliwogs’.
'Brown Eyed Girl' is de eerste single, een bescheiden hit op grond waarvan ze een aantal jaren werkzaam blijven (opvolgende singles floppen volledig).
Eind ’67 herdopen The Golliwogs zich in ‘Creedence Clearwater Revival’ (gangbare afkorting: CCR). Zij profiteren van de algemene belangstelling voor muziek uit San Fransico, ofschoon de muziek van CCR (een mengeling van c&w-, r&b-, en r&r-invloeden) niets van doen heeft met de betreffende ‘westcoast’ rock.
Ten tijde van de release van hun 4de LP wordt CCR algemeen gezien als één van de belangrijkste en succesvolste Amerikaanse bands.
Tournees door Europa leveren CCR nog meer fans op en de 5de LP bezorgt de band twee verdere millionsellers ('Travelin Band/Who’ll stop the rain' en 'Up around the bend').
Op hun 6de LP blijkt echter dat er zich binnen de band een splijtzwam heeft ontwikkeld: de plaat valt uiteen in nummers met de vertrouwde CCR (John Fogerty-sound) en halfgare experimenten waarvoor met name Tom Fogerty verantwoordelijk blijkt te zijn. Niet lang hierna stapt Tom dan ook uit de groep, waarna CCR als trio nog een wereldtournee maakt.
Maar het is duidelijk dat Stu Cook en Doug Clifford meer in de pap te brokken willen hebben, in 1972 valt CCR uit elkaar...


Clearwater (C.C.R Tribute) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Clearwater (C.C.R Tribute) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Clearwater (C.C.R Tribute) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Clearwater (C.C.R Tribute). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Clearwater (C.C.R Tribute) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Clearwater (C.C.R Tribute) boeken bij Twilight Entertainment