CPG boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Artiesten > Zanggroepen > CPG

  CPG

« Terug

  Tijdsduur:30 min.
  Geluid:incl. tot +/- 350 pers.
  Prijs:€ 2.995,00
  Opmerking:
Ook te boeken met de Heeren van Amstelband

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

CPG boeken?

CPG boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van CPG.

Wilt u CPG direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie CPG

CPG is een topact van wereldklasse, waar  Nederland trots op mag zijn en zeker niet meer omheen kan. Drie sterke persoonlijkheden, Carolina Dijkhuizen, Peggy Sandaal en Gitty Pregers, afkomstig uit de succesvolle musicals, zoals Lion King en Aïda, zijn momenteel elke stad aan het veroveren met hun charmes, trotsheid en zelfverzekerde uitstraling.

CPG doet sinds augustus 2008 de zeventiger -en de tachtiger jaren opnieuw herleven, maar deinzen absoluut niet terug voor grote hits van deze tijd. Door een constante afwisseling tussen perfecte zang en dans in combinatie met meeslepende hits van o.a. Tina Turner, Donna Summer, Diana Ross, Chic, Pointer Sisters, Aretha Franklin, is de act van deze bruisende diva’s van international niveau.

Nadat de dames in 2012 de finale wisten te behalen van het SBS 6-programma The Winner Is… , is CPG in een stroomversnelling geraakt. Hierdoor is het concept CPG-Divas ontstaan. Extra zangeressen, van dezelfde kwaliteit, die kunnen invallen als 1 van de vaste dames verhinderd is. Jacqueline Jonkers, Casey Francisco, Linda Wagenmakers, Dewi Pechler en Erica Yong passen perfect in het concept en hebben ook hun sporen ruimschoots verdiend op diverse muzikale vlakken.

CPG Boeken?

CPG is te boeken in een 30 minuten spetterend tape optreden. Er zijn ook mogelijkheden om CPG te boeken met de Heeren van Amstelband.

So let’s Celebrate, Party  and Go for CPG!!!!!!!!


CPG boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over CPG zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over CPG wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van CPG. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over CPG te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  CPG boeken bij Twilight Entertainment