De Alpenzusjes boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Artiesten > Duo`s > De Alpenzusjes

  De Alpenzusjes

« Terug

  Tijdsduur:30 min.
  Geluid:incl. tot +/- 350 pers.
  Prijs:€ 1.695,00
  Opmerking:

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

De Alpenzusjes boeken?

De Alpenzusjes boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Alpenzusjes.

Wilt u De Alpenzusjes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie De Alpenzusjes

De Alpenzusjes ' Het vuurwerk uit Limburg '

De Alpenzusjes staan garant voor feest. Het sympathieke duo bracht in de loop der jaren tal van singles en albums uit met als hoogtepunt een Top 40 hit met de ' Tiroler Baby Sitter Song'.

Het duo De Alpenzusjes werd in 1980 opgericht door de zangeressen Carla Langendijk en Hanny Tholen. In 1982 verandert de samenstelling. Samen met Anny Cox heeft Alpenzusje Carla een hit met de 'Tiroler Baby Sitter Song'. Een reeks televisieoptredens volgt en de zusjes zijn niet meer weg te denken uit de vaderlandse showbizz.

Hits als 'M'n lieve Schotse Doedelzakkenblazer', 'Breek me de bek toch niet open' en 'Hutje op de hei´ volgen elkaar in razend tempo op. Ontdekker Johnnie Hoes typeerde de zusjes als het langst bestaande damesduo van Nederland. "De Alpenzusjes betekent feest",aldus de meester.

In 2005 blaast Carla de Alpenzusjes nieuw leven in. Met de single 'Daar zijn we dan weer' gaat Nederland opnieuw in de polonaise. De meiden zijn te gast op tv bij het Tros Muziekfeest, in Shownieuws en in RTL's Gossip Quiz. Recent zijn er twee albums uitgebracht: 'Veel lol en plezier' en 'Het beste van'.

Carla en Anny hebben inmiddels elke zaal van Nederland op de kop gezet. Nog altijd bezorgen de zusjes het publiek een onvergetelijke avond. De Alpenzusjes brengen een feestelijke show en krijgen de zaal gegarandeerd in beweging. Zing mee met de hits van de zusjes…. Want waar de Alpenzusjes komen... Wordt het een feest om van te dromen.

 


De Alpenzusjes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Alpenzusjes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Alpenzusjes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Alpenzusjes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Alpenzusjes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  De Alpenzusjes boeken bij Twilight Entertainment