De Duifmeneer boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Artiesten > Nederlandstalige Artiesten > De Duifmeneer

  De Duifmeneer

« Terug

  Tijdsduur:15 min.
  Geluid:incl. geluid voor artiest
  Prijs:€ 1.195,00
  Opmerking:
15 min. zang en 30 min. meet & greet

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten
Nieuwsberichten

De Duifmeneer boeken?

De Duifmeneer boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Duifmeneer.

Wilt u De Duifmeneer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie De Duifmeneer

De sensatie van PowNews, De Duifmeneer, is nu beschikbaar voor de carnaval! Zijn plaat "HOE!' is in anderhalve dag als een komeet door de hitlijst heen omhoog geschoten naar een Top positie in I-Tunes!

De Twitter account van de Duifmeneer is in 3 dagen naar 10.000 volgers gegaan.
De media aandacht voor de Haagse Lloyd is overweldigend.

Iedereen wil De Duifmeneer met zijn platte Haagse accent spreken en vooral zijn "HOE!" horen.


De Duifmeneer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Duifmeneer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Duifmeneer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Duifmeneer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Duifmeneer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  De Duifmeneer boeken bij Twilight Entertainment