De Kleinkeinder boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Artiesten > Zanggroepen > De Kleinkeinder

  De Kleinkeinder

« Terug

  Tijdsduur:30 min.
  Geluid:incl. tot +/- 350 pers.
  Prijs:€ 1.250,00
  Opmerking:

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

De Kleinkeinder boeken?

De Kleinkeinder boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Kleinkeinder.

Wilt u De Kleinkeinder direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie De Kleinkeinder

Wie zijn wij ?
Nou dè gaon we nou vertèlle aan jouw.
Wij zijn drie broers uit Den Bosch en wône aon de Jonkheer Severijns van Brockstraot midde in de stad, ieder in ons eige flètje maar wel naast mekaor:

Fons op nummer 10 ,Jèntje op 8 en daortussenin Frits op nummer 9, we hebbe wel de kamers doorgebroke det we nie steeds buitenom hoeve, gezèllig war?
Effe verderop op de gallerei woont onze mennezjer.Die zurrugt veur ons sinds ons opa en oma er nie meer zijn en de doet ze goed,ieder weekend komt ze zellufgemakte soep brengen die ge deur heel de flat ruikt,lekker heur.
Saome zijn wij 'De Kleinkeinder'en daor zijn we heel blij meej.

Waorom wij zo hiette?
Wij zijn gegroeid (nie zo veul) bij ons opa † (leugenaar) en oma † (aan dun drank ). Van jongs af aan hebbe wij dezelfde pèkskes aan.
Iedereen riep :" oooh wè un lèkkere jong die Kleinkeinder!" Nou en daorom hiette wij zo, begrèpte?! Ge heurt ons nie zegge dè wij un kwaaje jeugd hebbe gehad, alhoewel ons opa unne leugenaar was en ons oma weinig at (en wij dus nie) mar wel veul dronk (en wij dus ôk).

Wè doen wij ?
Dè maoke wij zèlluf wel uit en daor hèdde oe eige nie meej te bemoeie.
Mar omdèt gij un fen van ons bent (of hil gauw wordt) zulle we ut jouw toch vertèlle.

Wè doen wij?
Toen we nog veul jonger waore dan nou, heet ons oma ons hil veul liedjes geleerd. Dè vonde wij hil leuk. En nie allenig wij, mar ôk de femilie, vriende en verre kennisse van ons opa en oma.
Op feestjes (vaak) moeste wij altijd zinge. Nie dè we dè altijd leuk vonde mar meestal wel en de is zo gebleve. Onze stemmen hebbe wel veul geleje mar wij worre nog steeds wel us gevraogd,ok al zijn we al we ouwer.


De Kleinkeinder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over De Kleinkeinder zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over De Kleinkeinder wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van De Kleinkeinder. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Kleinkeinder te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  De Kleinkeinder boeken bij Twilight Entertainment