Demis Roussos boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Artiesten > Internationale artiesten > Demis Roussos

  Demis Roussos

« Terug

  Tijdsduur:In overleg
  Geluid:Op aanvraag
  Prijs:Op aanvraag
  Opmerking:

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

Demis Roussos boeken?

Demis Roussos boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Demis Roussos.

Wilt u Demis Roussos direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Demis Roussos

De Griekse zanger Demis Roussos brak door in 1971 met het nummer “We shall dance”, het werd een Europese hit. In de zomer van 1972 scoorde hij een wereldhit met het nummer “My Reason”. Ook de single “Forever and Ever” scoorde in 1973 en is uitgegroeid tot een klassieker. 

Demis Roussos is vooral populair dankzij zijn weergaloze optredens; die hebben hem een grote schare fans bezorgd. Behalve in het Engels, zingt hij Spaans, Duits, Frans en Italiaans. In 1982 scoorde hij een hit met een vocale versie van het nummer ‘Chariots of Fire’ van Vangelis, genaamd ‘Race to the end’. Hij heeft altijd een speciale band met Nederland gehad, getuige de Cd “Demis Roussos in Holland” die hij opnam.

Het succesverhaal van Demis Roussos gaat nog steeds door…


Demis Roussos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Demis Roussos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Demis Roussos wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Demis Roussos. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Demis Roussos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Demis Roussos boeken bij Twilight Entertainment