Dj Canta en Miss Nycole boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Dj's > House Dj`s > Dj Canta en Miss Nycole

  Dj Canta en Miss Nycole

« Terug

  Tijdsduur:In overleg
  Geluid:Op aanvraag
  Prijs:Op aanvraag
  Opmerking:

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

Dj Canta en Miss Nycole boeken?

Dj Canta en Miss Nycole boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dj Canta en Miss Nycole.

Wilt u Dj Canta en Miss Nycole direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Dj Canta en Miss Nycole

Canta en Miss Nycole zijn een DJ duo die je moet hebben gezien! Met invloeden van electro-house, latin en techno zwepen ze de dansvloer op. Ze zijn actief in de dance-scene voor samen meer dan 10 jaar ervaring en sinds 2008 hebben ze besloten om als DJ duo op te treden. Een waar succes! Hun muziek keuze is een lekkere sound gebasseerd op wat het publiek wil horen : climaxen en toegankelijk!

Dit DJ duo is vaak te zien op populaire evenementen als "Sexy Motherfucker", "Eclectic Motherfuckers", "House Arrest", "Reason", "Latino Grooves" en in de zomer van 2009 hebben ze met een eigen truck gedraaid op de "FFWD Dance Parade" in Rotterdam. Daarnaast is er opgetreden in Spanje, Oostenrijk, Zwitserland en ID&T Radio in het verleden.

Ze zijn daarnaast ook bezig met producties, hebben hun eigen label en dance-concept onder de naam "Hard en Zoet". Verschillende releases zijn al aardig ver gekomen in diverse charts. Canta's eerste release, "Set Me Free" uit 2006, is een internationale club hit geworden en heeft de top100 charts bereikb in Nederland, Rusland, Italie, Spanje, Israel en zo verder. Op radio538 is het de meest gedownloadde track geweest voor ruim een week. De 2e track "Dirty Piano" kreeg ook volop internationale support en heeft #16 bereikt in de Dance-Tunes charts.

Het eerste succes op hun eigen label was "Otazu" en die heeft een tijd lang op #2 gestaan op Dance-Tunes. Verschillende releases zijn daarna nog uitgebracht, waaronder de succes hits "Pacha" en "Amsterdam". De tracks van "Canta & Miss Nycole" zijn te downloaden op Dance-Tunes, iTunes, Radio538, Zazell en diverse overige portals.


Dj Canta en Miss Nycole boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Dj Canta en Miss Nycole zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Dj Canta en Miss Nycole wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Dj Canta en Miss Nycole. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dj Canta en Miss Nycole te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Dj Canta en Miss Nycole boeken bij Twilight Entertainment