Elz Bakker boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Artiesten > Zangeressen > Elz Bakker

  Elz Bakker

« Terug

  Tijdsduur:30 min.
  Geluid:incl. tot +/- 350 pers.
  Prijs:€ 995,00
  Opmerking:

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

Elz Bakker boeken?

Elz Bakker boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Elz Bakker.

Wilt u Elz Bakker direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Elz Bakker

Elz Bakker is met haar prachtige stemgeluid, mooie uitstraling en natuurlijke charme hard op weg om van haar grote hobby zingen een groot succes te maken.

Elz Bakker  is door haar vele succesvolle optredens al bij een groot publiek een bekendheid. Op achtjarige leeftijd maakte zij haar debuutsingle en eind jaren ´80 stapte zij als winnares van het podium bij één van de afleveringen van Henny Huisman´s Soundmixshow.
Geroutineerd en enthousiast zong Els Bakker enkele jaren in een band om vervolgens voor een solocarrière te kiezen. Met haar hitsingle 1000x gelogen sloot het Nederlandse publiek haar in de armen wat resulteerde in een grote schare trouwe fans.

Haar droom om beroemd te worden lijkt nu echt uit te gaan komen. Ze is een samenwerking aangegaan met ´oude´ bekende producer Tom Peters. De man die met zijn NRGY label vele grote successen achter zijn naam heeft staan, o.a van Gerard Joling, Henk Damen e.v.a.


Elz Bakker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Elz Bakker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Elz Bakker wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Elz Bakker. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Elz Bakker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Elz Bakker boeken bij Twilight Entertainment