Erwin Peters boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Dj's > 80`s & 90`s Dj`s > Erwin Peters

  Erwin Peters

« Terug

  Tijdsduur:120 min.
  Geluid:Op aanvraag
  Prijs:Op aanvraag
  Opmerking:
Radio Veronica

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

Erwin Peters boeken?

Erwin Peters boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Erwin Peters.

Wilt u Erwin Peters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Erwin Peters

Erwin Peters wordt in 1969 geboren in Nijmegen. Net als iedere 'radio-nerd', zoals hij zelf zegt, had hij vroeger geen interesse voor playmobiel en lego, maar wel voor cassetterecorders en muziek.
Zijn interesse in het medium radio groeide met de jaren. Op zijn twintigste bezocht Erwin een radiostudio en daar is hij eigenlijk nooit meer uitgekomen.

Erwin begon bij lokale radiostations als Keizerstad in Nijmegen, maar al snel was hij klaar voor het grote werk. Hij maakte de overstap naar Veronica FM en later Yorin FM.

Verder is Erwin een enorm nachtdier. Naast nachtbraken en dj'en maakt Erwin ook nog wel tijd voor andere, 'serieuze' zaken, als het volgen van een studie en het lezen van boeken.

Sinds september 2008 is Peters ieder weekend te horen met 'Veronica's 80's Hotline' dat hij 's ochtends tussen 09.00 en 12.00 uur presenteert. Sinds februari 2009 geeft hij je samen met Rick van Velthuysen iedere ochtend een kickstart in 'MogguhRick'! Van maandag tot en met vrijdag tussen 06.00 en 09.00 uur.

 

 


Erwin Peters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Erwin Peters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Erwin Peters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Erwin Peters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Erwin Peters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Erwin Peters boeken bij Twilight Entertainment