Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) boeken bij Twilight Entertainment

  Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland)

« Terug

  Tijdsduur:In overleg
  Geluid:Op aanvraag
  Prijs:Op aanvraag
  Opmerking:

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) boeken?

Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland).

Wilt u Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland)

Ivanildo Kembel heeft een geweldige soulstem en is te boeken met een tape-optreden met de grootste Motown & Soulhits. Met klassiekers van onder andere Michael Jackson en Stevie Wonder zal niemand stil kunnen blijven zitten bij het horen en zien van deze bijzondere entertainer. 

Ivanildo Kembel verzorgde afgelopen jaren voorprogramma's van o.a. Madonna, Neyo, Akon, Destiny's Child en KC & Jojo. Ook ging hij als danser op tour bij Keith Sweat.

Door zijn energieke performance en charismatische uitstraling weet hij zijn publiek keer op keer naar zijn hand te zetten.

Ivanildo Kembel doet in 2011 mee aan het TV programma The Voice o Holland.


Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.