Jeroen Spierenburg

U bevindt zich hier > Home > Artiesten > Zangers > Jeroen Spierenburg

  Jeroen Spierenburg

« Terug

  Tijdsduur:In overleg
  Geluid:Op aanvraag
  Prijs:Op aanvraag
  Opmerking:
Overleden 25-8-2014

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten
Nieuwsberichten

Jeroen Spierenburg is op 25-8-2014 in de ochtend overleden. De 38-jarige zanger werd in coma gehouden nadat hij in juli zwaargewond raakte bij een auto-ongeluk op de snelweg bij Terheijden.Dat Jeroen een zanger was welke 100% ging voor de muziek blijkt wel uit de vele fans en onderstaande biografie:

Biografie Jeroen Spierenburg

Jeroen Spierenburg, geboren op 22 Maart 1976, is al sinds een paar jaar bezig om het land te veroveren met zijn Muziek.

In 2003 heeft Jeroen een cd opgenomen genaamd "There for you" met daarop 6 covers, zoals "She", "Mandy" en "Crazy way about You". Deze cd werd opgenomen bij Kees Verlee Produkties en werd in beperkte oplage uitgebracht. Maar na dit avontuur vond Jeroen het tijd om een andere weg in te slaan, namelijk Nederlandstalig! Hierdoor onstond in 2005 zijn eerste nederlandstalige single "Een mooie zomernacht met jou". Deze cd werd uitgebracht bij VNC Produkties Zundert.Van deze debuut single gingen er veel exemplaren over de toonbank! Reden genoeg voor Jeroen om door te gaan met het nederlandstalige lied.
 
Daardoor onstond er in 2006 een nieuwe single genaamd "Zomerliefde". Deze cd single werd opgenomen in een andere studio, nameijk de studio van Kees Tel. Door de goede inzet en creativiteit van Kees tel ontstond er een geweldige single die heel goed bij het publiek werd ontvangen, zelfs zo goed dat het een kleine hit werd in het zuiden van Nederland. Mede door deze fantastische single kwam Jeroen in het populaire televisie programma "Brabant Party" en hierdoor werd hij nog bekender onder het publiek.

Daarna volgden er al snel andere televisie programma's zoals "Hart voor Muziek" en "Muziek-festival". Ook voor diverse radio stations was Jeroen Spierenburg geen onbekende meer en ging hij heel het land door om overal zijn single te promoten. Op 28 Januari 2007 kwam er weer een nieuwe single uit, "Jij bent de mooiste", die ook weer opgenomen werd bij Kees Tel i.s.m. VNC produkties. Alleen iemand anders had deze single geschreven, namelijk niemand minder dan Henk van Broekhoven alias "John Spencer". Er stond ook nog een 2e nummer op de single, namelijk "Vanavond ben ik met jou alleen", een gezellige meezinger. Dit was een oud nummer geschreven door Leo Mudde, die Kees Tel in een nieuw jasje heeft gestoken met als resultaat een geweldig nummer. De single "Jij bent de mooiste" werd weer een succes en binnen zeer korte tijd ging Jeroen weer het land door voor televisie optredens en radio interviews. Ook werd er een clip van "Jij bent de mooiste" van het televisie programma "Hart voor Muziek" uitgezonden op TV Oranje en nog steeds komt hij voorbij.
Deze single werd zo goed ontvangen dat Jeroen besloten heeft om op deze weg door te gaan, namelijk met Kees Tel en Henk van Broekhoven veel gezellige en mooie nummers te maken in de toekomst.

Nou, dat heeft Jeroen Spierenburg ook gedaan, want op 13 Juli 2007 kwam er weer een single op de Markt met 2 nummers; "Vanavond ga ik los", geschreven en geproduceerd door Kees Tel en "Laat de zon maar lekker schijnen", geschreven en geproduceerd door Henk van Broekhoven. Deze single werd ook weer veelvuldig gedraaid op diverse radio stations, zelfs tot in het noorden van het land op o.a. Radio NL en RTV Oost.

Hierdoor heeft Jeroen i.s.m. VNC Produkties besloten om in 2008 een Album uit te brengen met allemaal eigen nummers geschreven door Henk van Broekhoven en Kees Tel.Ik hoop daarom ook weer jullie in 2008 te mogen begroeten en te verwennen met mijn gezellige muziek.

Jeroen Spierenburg is een allround artiest en overal inzetbaar, of het nu gaat om een bruiloft, personeels/bedrijfsfeest, verjaardag of een andere gelegenheid, een Feest is pas een Feest, als Jeroen Spierenburg is geweest
 


Jeroen Spierenburg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeroen Spierenburg zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeroen Spierenburg wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeroen Spierenburg. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeroen Spierenburg te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Jeroen Spierenburg