Lakei boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Acts & Shows > Typetjes > Lakei

  Lakei

« Terug

  Tijdsduur:In overleg
  Geluid:Op aanvraag
  Prijs:Op aanvraag
  Opmerking:

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

Lakei boeken?

Lakei boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lakei.

Wilt u Lakei direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Lakei

Pierre is een lakei die zijn diensten zeer serieus neemt. Hij ontvangt u met veel allure. U weet niet wat u overkomt als u deze ‘diensten’ ondergaat. Zijn taken zijn ontvangst en hygiëne en u bent zijn hoogstpersoonlijke gast.
Al neemt Pierre het woord hygiëne wel op een hele speciale manier op. ontvangst met een knipoog!

Wanneer Pierre verhinderd is, kan ook een hofdame zijn taken waarnemen.


Lakei boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lakei zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lakei wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lakei. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lakei te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Lakei boeken bij Twilight Entertainment