Michigan Dwight Band boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Bands & Orkesten > Rock Bands > Michigan Dwight Band

  Michigan Dwight Band

« Terug

  Tijdsduur:3 x 45 min.
  Geluid:Op aanvraag
  Prijs:Op aanvraag
  Opmerking:
Rock`n Roll/Blues repertoire

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

Michigan Dwight Band boeken?

Michigan Dwight Band boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Michigan Dwight Band.

Wilt u Michigan Dwight Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Michigan Dwight Band

De Michigan Dwight Band is een band uit het Noorden des Lands en speelt Rock’n Roll in de traditie van John Hiatt, John Mellencamp en Lynyrd Skynyrd..

Door de Nederlandse hokjesgeest heeft de band het stempel Southern Rock meegekregen, maar het is meer dan dat!

De Michigan Dwight Band speelt nummers die anderen links laten liggen.

De overtuiging waarmee de vier ervaren muzikanten dat doen geeft de muziek net dat rauwe randje Blues waardoor het gaat leven.

Michigan Dwight Band is:

Clarence Steigstra:  vocals; rhythm & solo guitar; harp
Ben “ slide” Pattisina: solo & rhythm guitar; backing vocals
Fokke Boorsma: bass; backing vocals
Marcel ‘Duracel” Homan: drums


Michigan Dwight Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Michigan Dwight Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Michigan Dwight Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Michigan Dwight Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Michigan Dwight Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Michigan Dwight Band boeken bij Twilight Entertainment