U bevindt zich hier > Home > Nieuws

Nieuwe single voor Milan Milano


Geplaatst op 17 september 2014 om 21:00
De 3e single van Milan Milano , genaamd ‘En ik droom’ is nu officieel uit.  'Af en toe lijkt het alsof ik inderdaad droom', aldus Milan Milano , 'Tijdens mijn optredens zingen ze het al gewoon mee. Dat blijft bijzonder'.

De bijbehorende videoclip is namelijk eerder gereleased op youtube, zodat de fans de tekst kunnen leren. Deze clip is al meer dan 56.000 bekeken. Milan's eerste single ‘Voel je dan niet?’ is meer dan 300.000 bekeken.
'Het is een leuk feitje, maar muziek is geen wedstrijd. Wij doen alles op eigen kracht. De reis is de prijs en daarom geniet ik van elke stap in mijn carrière.

We hebben geen haast.' reageert  Milan Milano op het succes op youtube.
Milan Milano is zelf grotendeels verantwoordelijk voor het lied ‘En ik droom’. De tekst is gemaakt door hem zelf en het arrangement werd gemaakt samen met Hans Vrolijks. De producer is Adri Jan Hoes van de legendarische Telstar Studio in Weert. "Hij is een van de grootste talenten, die de afgelopen 50 jaar bij ons in de studio heeft opgenomen.’

Met een goed gevulde agenda is Milan Milano gemiddeld 3x in de week als zanger op pad. "Vooral de combinatie van gezellige besloten familiefeestjes en de mensenmassa's met soms wel tienduizenden bezoekers, maakt het bijzonder.'

Ook dit najaar staat Milan Milano in de theatermuziekshow Willie’s Deure.  Hij treedt daar op met Mooi Wark , Wimmie, Evert Baptist en Dick van Altena in diverse theaters in Noord Oost Nederland.


Nieuw TV programma voor Jeroen van der Boom


Geplaatst op 15 september 2014 om 17:04
Jeroen van der Boom gaat voor SBS6 opnieuw in duet met bekende artiesten. De zanger en presentator is binnenkort te zien in het nieuwe programma Holland Zingt, waarin hij met onder anderen René Froger, Do en Ruth Jacott wekelijks nummers in een ander thema ten gehore brengt.

Thema's die voorbijkomen zijn onder meer nederpop, souldiva's en musicals, liet SBS6 maandag weten. Holland Zingt is vanaf 25 oktober acht weken lang te zien op de zender.

Het was al duidelijk dat Van der Boom een nieuwe muzikale show in de steigers had staan, maar verder was nog niets bekendgemaakt.

Hij maakt voor SBS6 ook al soortgelijke programma's als De Beste Liedjes van... en Muziekherinneringen.


Jan en Anny Schilder tekenen contract bij Jan Smit


Geplaatst op 12 september 2014 om 15:31
Vanmorgen heeft het duo Jan Keizer en Anny Schilder een nieuw platencontract getekend met Vosound Records, het label van zanger Jan Smit . Jan had hoogstpersoonlijk voor de champagne gezorgd en sprak na de ondertekening van een historisch moment:

 “Jan Keizer heeft een heel bijzondere rol gespeeld in mijn leven. Hij was het die mij er bij het Volendammer kinderkoor van meester Beumer tussenuit pikte, toen ik 9 jaar was. En hij gaf me mijn eerste grote podium met Mama in 1996. Dat wij samen aan de vooravond staan van een nieuwe samenwerking, nu met Anny Schilder erbij, mag uniek worden genoemd”.
 
Een opgetogen Jan Keizer : “Het is inderdaad een geweldig  moment. Toen Anny en ik hoorden dat Jan wel oren had naar een nieuw album van ons, waren we gelijk enthousiast. Jan behoort tot de absolute top in Nederland. Prachtig dat onze paden zich op deze wijze opnieuw kruisen”.
 
Het eerste resultaat van die samenwerking heet Felicita.  Het is de splinternieuwe single van Jan en Anny en tevens het voorproefje van het nieuwe album van het duo, getiteld Unforgettable Duets, dat op vrijdag 10 oktober zal uitkomen.
 
Jan Keizer en Anny Schilder – van 1976 tot 1984 boegbeelden van de legendarische groep BZN – keerden in 2009 samen terug op het podium dankzij Mies Bouwman. Tijdens een gala avond, zongen zij speciaal voor Mies nog één keer samen Mon Amour . Maar het liep anders. De ontelbare reacties die volgden op het optreden konden niet genegeerd worden.
 
In 2010 verscheen hun gouden ‘debuut’ album Together Again, gevolgd door The Two Of Us in 2013. Tussendoor vierde het duo met hun shows niet alleen triomfen in Nederland, maar ook in België, Zuid-Afrika en vooral Roemenië. In het laatstgenoemde land worden zij werkelijk door tienduizenden fans op handen gedragen.
 
Dit jaar kozen Jan & Anny ervoor een album op te nemen met louter wereldberoemde duetten, een lang gekoesterde wens van het duo.
 
Felicita is daarvan het vrolijke eerste voorbeeld. Het nummer werd in 1982 de Nederlandse Top 10 ingezongen door het illustere Italiaanse duo Al Bano & Romina Power


Ben Saunders kampt met poliep


Geplaatst op 12 september 2014 om 11:06
Ben Saunders is de volgende Nederlandse artiest die onder het mes moet vanwege een poliep. "Oh no ik heb een poliep", twitterde de zanger, die in 2011 de eerste editie van The Voice of Holland won, donderdagmiddag. "Word binnenkort geopereerd."

Helemaal onverwacht komt het slechte nieuws niet voor Saunders. "Kakzooi zat er aan te komen", schreef Saunders, die stelt dat hij 'roofbouw' op zijn lijf pleegde door veel op te treden. Eerder liet Saunders zijn volgers al weten dat hij naar de KNO-arts ging omdat hij al lange tijd schor is.

De 31-jarige zanger is lang niet de eerste artiest die geopereerd moet worden vanwege een zwelling op de stembanden. Onder anderen Marco Borsato , Jan Smit en Caro Emerald moesten eerder al onder het mes wegens een poliep.


Kees Tol kan ook van vrouwen genieten


Geplaatst op 10 september 2014 om 12:17
Kees Tol kan intens genieten van een mooie vrouw. "Ik ben zo gay als de nacht", zegt de presentator van Shownieuws in Viva. "Maar dat betekent niet dat ik niets met vrouwen heb. Ik kan echt van een mooie vrouw genieten. Sterker nog: ik kan een vrouw zelfs aantrekkelijk vinden."

"Ja, nu wil je natuurlijk namen weten", gaat de 32-jarige Tol verder. "Nou, Renate Verbaan vind ik echt heel mooi. En Zarayda Groenhart is ook prachtig en ontzettend lief. Mijn beste vriendin is mijn achternichtje. Daar kan ik echt de hele dag mee lachen."

De presentator kan intens genieten van een gulle lach. "Ik vind een serieus gesprek op zijn tijd belangrijk, maar mijn avond is niet compleet zonder een goeie grap. En mijn avond zou wel compleet kunnen zijn zonder een serieus gesprek."

Mede hierdoor bestaat bij het publiek het idee dat Tol alleen van loltrappen houdt. "Ik ben ook schuldig aan de creatie van dat beeld", geeft Tol toe. Daarom is hij blij dat hij in Shownieuws ook steeds vaker de gelegenheid krijgt voor wat serieuzere gesprekken en dat hij binnenkort naast het realityprogramma De Zomer Voorbij ook een derde programma mag presenteren.

"Ik had natuurlijk nee kunnen zeggen tegen Hollands Beste Bloemstylist omdat ik niet veel met het onderwerp heb, maar ik zie het juist als een mooie kans om te leren en mezelf te ontwikkelen", zegt Tol over het nieuwe programma over bloemschikkers dat woensdag voor het eerst is te zien. "Ik wil constant beter worden in wat ik doe. Ik ben er wel aan toe om wat breder te worden."

Tol weet ook al dat hij over een paar jaar een amusementsprogramma wil presenteren. "Daarvoor moet ik eerst flink wat vlieguren maken en het is goed dat ik de kans krijg dat te doen."


Mental Theo deelt trouwfoto`s


Geplaatst op 10 september 2014 om 12:14
Mental Theo wilde maar weinig kwijt over zijn huwelijk, maar heeft woensdag twee trouwfoto's gedeeld op social media.

De 49-jarige Theo Nabuurs stond in een zandkleurig pak met wit overhemd en dito stropdas voor het altaar. Op Mallorca beloofde de dj eeuwige trouw aan de 24-jarige zangeres Maaike Jansen.

Jansen koos voor een witte Jurk met veel kant en een hoge split. "Het was een hele mooie dag", twitterde het management van Nabuurs namens de dj. Nabuurs en Jansen trouwden bij het voormalig fort Cap Rocat, wat volgens het stel een 'geweldige locatie' was.

Vooraf liet het bruidspaar niets los over de bruiloft, die een besloten feest moest worden. Nabuurs ging twee jaar geleden op zijn knieën tijdens een vakantie in Peru. Destijds waren de twee al vier jaar samen.


The Exclusive Strings gaan Internationaal


Geplaatst op 09 september 2014 om 15:41
The Exclusive Strings hebben een exclusiviteitscontract getekend voor Noord Amerika, Canada en Mexico met het "Canadeese Entertainment Central". Naar aanleiding hiervan werd een nieuwe show geproduceerd die ook in Nederland kan worden geboekt.

4 strings 4 cultures is op maat gemaakt voor The Big US Casino's , maar is uiteraard ook geschikt voor de Nederlandse evenementen.

Cultuur als rode draad'. Vier nationaliteiten, vier verschillende achtergronden. Met zo een rijkdom moest iets gedaan worden. Een duidelijk thema loopt dan ook steeds als rode draad door het optreden van The Exclusive Strings . Op een subtiele manier weten ze immers hun culturele achtergrond in het concert te verweven.

Dit internationaal kwartet bestaat uit Melissa Schaak (Canada), Danielle Van Berkom (Nederland), Maryna Lepiasevich (Belarus) en Tamara Savic (Servië). Deze vier bloedmooie en getalenteerde jonge vrouwen studeerden aan de meest gerenomeerde conservatoria ter wereld. The Exclusive Strings veroverden in korte tijd Amsterdam, Barcelona, Qatar, Berlijn, Cannes, Caïro, Dubai, Londen, Madrid, Wenen en vele andere wereldsteden. Hun geheim: een wervelende podiumact, die een onvergetelijke indruk nalaat bij de deelnemers aan topevenementen uit de wereld van de cultuur en het bedrijfsleven.

The Exclusive Strings wonnen onlangs nog de muziekcategorie van de TV show Beat the Best"


Frans Bauer jurylid Bloed, Zweet en Tranen


Geplaatst op 08 september 2014 om 20:50
Frans Bauer neemt in het tweede seizoen van Bloed Zweet & Tranen plaats in de jury. Dat werd vrijdagavond bekend gemaakt in Shownieuws. In het programma wordt gezocht naar de nieuwe André Hazes.

In het eerste seizoen zaten André jr. Hazes en Danny de Munk aan de ene kant en Gerard Joling en Roxeanne Hazes aan de andere kant in de jury. Dat seizoen werd gewonnen door Jason Bouman .

"Ik vind het een enorme uitdaging, maar ik ga er met volle teugen tegenaan", zegt de volkszanger uit Fijnaart enthousiast. "Het is de eerste keer dat ik jurylid ben, maar ik ga ervoor."


Party Animals op zoek naar vijfde lid


Geplaatst op 08 september 2014 om 16:14
De Party Animals zijn weer op zoek naar versterking. Het viertal zoekt voor zijn optreden in Ahoy een 'vijfde gelegenheids Party Animal'. Belangstellenden moeten middels een filmpje auditie doen, maakten de feestbeesten maandag bekend.

Wie het best kan dansen op de nieuwe single van het kwartet, This Moment, en dat ook nog op een ludieke plek doet, staat eind september op het podium in Ahoy. Happy Hardcore-liefhebbers hebben tot 22 september om hun filmpje in te sturen.

De Party Animals scoorden in de jaren negentig hits als Have You Ever Been Mellow, Aquarius en Hava Naquila. De groep gabbers onderging verschillende personeelswisselingen, achter de schermen hebben producers Flamman & Abraxas nog altijd de touwtjes in handen. De afgelopen jaren zochten de Party Animals wel vaker tijdelijke versterking onder hun fans.


Sieneke bevallen van meisje


Geplaatst op 08 september 2014 om 09:35
Sieneke is zondagmiddag bevallen van een dochter. Rosalie kwam om 14.05 ter wereld. Volgens Berk Music is de bevalling prima verlopen. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens de platenmaatschappij is het "geluk wat Sieneke voelt onbeschrijflijk mooi". Rosalie is het eerste kindje voor Sieneke en haar man Jan. De Nijmeegse maakte in januari op Twitter bekend dat ze in verwachting was.

Haar toenmalige coach Marianne Weber deelde het heuglijke nieuws met foto op haar Facebookpagina.


Bron: fwefwe


Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |