U bevindt zich hier > Home > Nieuws

Nieuw album op komst van Django Wagner


Geplaatst op 19 april 2014 om 22:36
Van zanger Django Wagner zal op vrijdag 23 mei het album “Samen” uitkomen. Deze vierde cd van Django valt samen met de viering van zijn eerste lustrum als artiest.

De titel verwijst naar het feit dat de sympathieke zanger voor dit album heeft gekozen voor een reeks duetten met bekende collega’s als Wolter Kroes , Sieneke , Antje Monteiro , Peter Beense Dennie Christian en Frans Duijts .

Daarnaast zingt Django een aantal nummers solo, waaronder een cover van de klassieker “Volare”. Deze bijzondere release en zijn lustrum viert Django donderdag 22 mei 2014 met een deel van deze collega’s tijdens zijn eerste, volledige, live concert in het Beursgebouw in Eindhoven. Hij wordt daarbij begeleid door een 32-koppige band onder leiding van Jan Willem Rozenboom (Guus Meeuwis ) en Marcel Fisser, aangevuld met de Paulus Schäfer band voor zijn bekende gypsyklanken.

Django: “Natuurlijk ben ik heel erg blij en trots op hetgeen de afgelopen vijf jaar tijd tot stand is gekomen. Succes is heerlijk. Maar het belangrijkste blijft voor mij toch het feit dat mensen enthousiast worden van mijn muziek en van mijn optredens. Er is echt niets mooier op deze wereld dan mensen een klein beetje geluk en plezier te bezorgen”.


Geen promotietoer Ilse DeLange en Waylon


Geplaatst op 19 april 2014 om 22:33
De voorgenomen Europese promotietournee van Waylon en Ilse DeLange is van de baan. De twee, die als The Common Linnets Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival, waren van plan optredens te geven in kleinere stemlanden ter promotie van hun liedje Calm after the Storm.

Reden voor het besluit is de volle agenda van zowel de zanger als de zangeres. Zo geeft DeLange onder meer de voorkeur aan haar Nederlandse theatertournee. "De twee gaan zich richten op de internationale promomogelijkheden in Kopenhagen", laat een woordvoerder zaterdag weten in het AD.

Op 10 mei vindt in de Deense hoofdstad de finale van het Eurovisie Songfestival plaats.The Common Linnets moeten zich zien te plaatsen via de eerste halve finale op 6 mei.


1,5 Miljoen kijkers voor Everybody Dance Now


Geplaatst op 19 april 2014 om 22:28
De finale van Everybody Dance Now heeft 1,5 miljoen kijkers gescoord.

De ontknoping, waarin de dansende vaders The Daddies werden uitgeroepen tot winnaar, staat daarmee op plek 4 in de top 25 van best bekeken programma's van vrijdagavond. Dit laten cijfers van Stichting KijkOnderzoek zien.

De eerste aflevering van Peter R. over de grens heeft 993.000 kijkers getrokken en staat op de negende plaats in de lijst. Andy van der Meijdes reallifesoap Andy & Melisa (18e in de lijst) wist 713.000 mensen te boeien.

Het achtuurjournaal (2,1 miljoen kijkers), Goede Tijden, Slechte Tijden (1,9 miljoen kijkers) en Flikken Maastricht (1,8 miljoen kijkers) zijn de drie hoogst scorende programma's.


Bijzonder duet Femke Meines


Geplaatst op 18 april 2014 om 15:51
De nieuwe single van Junior Songfestival-winnares Femke Meines is een bijzonder duet.

Femke, die onlangs nog deelnam aan Sterren Springen, nam het nummer Dat zijn Wij op met niemand minder dan haar vader Anne-Kees.

Hij is maar wat blij met De Band die hij met zijn dochters heeft, zeker nu hij weet dat dát niet voor iedereen geldt. "Ik ben blij dat ik mijn dochters altijd kan zien en overal met ze over kan praten, maar het heeft me wel doen inzien dat dit niet vanzelfsprekend is."


Nieuwe album Gers Pardoel beter dan het eerste album


Geplaatst op 18 april 2014 om 15:48
Gers Pardoel is erg te spreken over zijn tweede plaat De Toekomst Is van Ons. "Het album wordt beter dan het eerste album", zei de rapper donderdag in RTL Boulevard . Het schijfje verschijnt volgende maand.

De 32-jarige Pardoel bracht eerder deze week zijn nieuwe single Louise uit. Hoewel het nummer erg vrolijk is, betekent dat niet dat op het album enkel blije nummers staan. "Er staan ook droevige liedjes en donkere nummers op."

Zijn debuutalbum Deze Wereld Is van Jou, dat in 2011 uitkwam, was een groot succes en stond lang in de hitlijsten. Druk dat ook zijn tweede album het goed moet doen, voelt Pardoel niet. "Het zou wel leuk zijn als het weer zo succesvol zou worden."


Ladies of Soul op nummer 1


Geplaatst op 16 april 2014 om 11:30
Trijntje Oosterhuis , Edsilia Rombley , Glennis Grace , Berget Lewis en Candy Dulfer staan op de eerste plaats in de iTunes albumlijst.

Het album 'Live at the Ziggo Dome' van Ladies of Soul is op nummer één binnengekomen in de Nederlandse iTunes albumlijst.

"Wow, Ladies of Soul_NL we're number 1 baby!!!!" , is te lezen op het Twitter-account van Glennis Grace .

De vijf zangeressen stonden op 14 en 15 februari in de Amsterdamse Ziggo Dome met hun Ladies of Soul-concert. De CD/DVD van deze twee concerten werd gisteren gepresenteerd.


The Partysquad en Marianne Weber op Dutch Valley


Geplaatst op 16 april 2014 om 11:23
The Partysquad en Marianne Weber treden deze zomer op tijdens Dutch Valley. Ook Wolter Kroes , Negativ en Dj Jean komen op 9 augustus naar de Velsen Valley in Spaarnwoude. Dat heeft de organisatie dinsdag bekendgemaakt.

Daarnaast werd aangekondigd dat Valerio Zeno, als dj Phalerieau , en het jarennegentigduo T-Spoon een optreden verzorgen. Volgende maand worden meer namen bekendgemaakt.

Eerder werd al onthuld dat artiesten als Jan Smit , Gerard Joling , Ilse DeLange en Frans Bauer op het festival voor artiesten van Nederlandse bodem optreden. De kaartjes voor Dutch Valley zijn al te koop.


Rudolph van Veen enorm populair in SloveniŽ


Geplaatst op 14 april 2014 om 13:41
Tv-kok Rudolph van Veen wordt in eigen land steeds bekender, maar in Oost-Europa is hij helemaal een superster. "In Nederland weten ze 24Kitchen goed te vinden", zei hij maandag in Koffietijd over de kookzender waar hij diverse programma's presenteert.

"Maar in Oost-Europa zijn mijn programma's echt onvoorstelbaar populair."

De tv-kok werd in Slovenië zelfs al onthaald met spandoeken waarop stond 'Rudolph for president'. "Tja, wat wil je nou dat ik daarover zeg", lachte Van Veen een beetje ongemakkelijk. Hij wilde wel trots vertellen dat sommige van zijn shows in steeds meer landen wordt uitgezonden. "Het zijn er nu acht. Daar komen nog zenders bij."

En Van Veen denkt ook internationaal als hij zijn programma's presenteert. "Ik pas mijn shows er al op aan. Zo leg ik bij de cranberries die van Texel komen uit dat dat een eiland in het noorden van Nederland is. Daar zullen vast veel Nederlanders gek van hebben opgekeken, maar dat is dus voor al die buitenlandse kijkers."


Filmdebuut voor Sharon Doorson


Geplaatst op 12 april 2014 om 13:21
'Heksen Bestaan Niet' is een nieuwe Nederlandse familiefilm met o.a. Aliyah Kolf , Jörgen Raymann, Leontine Borsato en Senna Borsato. Vanaf 18 juni is de film te zien in de bioscopen.

Do , Eva Simons , Sharon Doorson en Leontien Borsato lopen rond in jurken van de Hoornse modeontwerper Sepehr Maghsoudi. Hij is gevraagd kleding te ontwerpen voor de familiefilm 'Heksen bestaan niet'.

,,Ik ben zeer vereerd om te ontwerpen voor een film met zo'n cast'', zegt Maghsoudi. ,,Het zijn geen standaard heksenjurken, maar heel sierlijke jurken, waar ontzettend veel handwerk in gaat zitten.''

Ergens tussen hemel en aarde komt bij volle maan een geheime heksenraad bijeen. Deze raad bestaat uit vijf Sterrenheksen die de wereld behoedt tegen het kwaad. Concuela, één van de vijf sterrenheksen, heeft echter slechte bedoelingen. Zij wil chaos creëren door het voor altijd donker te laten worden op aarde. De heksenraad verbant Concuela naar een spiegelgevangenis. Dit zorgt voor een groot probleem bij de overige heksen, want doordat de cirkel van vijf is verbroken, zijn hun magische krachten niet compleet en kunnen zij de aarde niet beschermen. Een magisch amulet wordt geactiveerd om zo een nieuwe vijfde sterrenheks te vinden. De mysterieuze Grimbeck krijgt de taak om dit amulet te volgen naar zijn nieuwe eigenares.

Katie, een vrolijk getalenteerd meisje, blijkt al haar hele leven speciale gaven te bezitten. Van jongs af aan gebeuren er onverklaarbare dingen als Katie in de buurt is. Op haar dertiende verjaardag krijgt ze een mooi amulet cadeau, dat haar magische krachten versterkt. Samen met haar beste vriend Roy ontdekt ze hoe ver haar krachten gaan, maar wat ze niet weet is dat zowel Concuela als Grimbeck wanhopig naar haar op zoek zijn...


Concurrentie voor Dries Roelvink


Geplaatst op 12 april 2014 om 13:18
Dries Roelvink begint langzaam aan aan zijn pensioen te denken. De 55-jarige volkszanger krijgt geduchte concurrentie van zijn twee zoons Dave en Donny. "Misschien is het over. Dave is me al voorbij en nu komt Donny er ook nog aan", zei Dries vrijdagavond met een knipoog in RTL Boulevard .

"De nieuwe generatie komt eraan", waarschuwt Dave zijn vader. "Hij gaat een beetje bergafwaarts, dan moeten wij het maar oppakken", grapt het model, dat deelneemt aan de tweede reeks van Sterren Springen.

Ook Donny wil aan de slag in het entertainmentwereldje, hij heeft zijn eerste filmrolletje te pakken in Heksen Bestaan Niet. "Ik ben nog een beetje aan het meekijken. Ik ben 16 en zit nog op school. Af en toe word ik gevraagd wat mee te doen."

Dries is ondanks de concurrentie trots op zijn kroost. "Ik vind het heerlijk dat ze zo veel aandacht krijgen. Ze zien er goed uit, maar wat het belangrijkste is dat het goede jongens zijn."


Bron: fwefwe


Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |