U bevindt zich hier > Home > Nieuws > wesley-klein-wil-volkszanger-worden

Wesley Klein wil volkszanger worden


Geplaatst op 13 juni 2012 om 17:23
Wesley Klein is van platenlabel gewisseld omdat hij volkszanger wil worden. De vorige platenmaatschappij van Klein wilde dat hij meer popmuziek ging maken, maar dat zag de 24-jarige zanger niet zitten.

"Ik wil meer volkse muziek", zegt de winnaar van Popstars 2010 tegen Novum Nieuws. "Mijn nieuw platenlabel Berk Music geeft mij de kans om dat te doen." Bij zijn nieuwe platenmaatschappij voelt hij zich als een vis in het water. "Als je zo met elkaar kunt werken, zit het wel goed en heb je niemand anders meer nodig. We zijn druk bezig met het album."

Om zich meer te ontwikkelen, kijkt Klein vaak naar Youtube. "Hoe doen andere artiesten het? Je kan altijd wat bijleren, dat kan iedereen", vindt hij.

"René Froger is mijn voorbeeld, mijn idool. Ik ga hem niet nadoen, maar ik kan wel leren van hoe hij op het podium staat."

De zanger wil ooit in een vol Ahoy staan. "Dat is nog een hele grote droom, maar je moet blijven dromen. We zijn er nu nog lang niet, het kan ook ineens heel goed gaan, dat je een knaller van een hit pakt. We gaan er niet met honderd maar met duizend procent tegenaan om aan de top te komen."


Bron: Nieuws.nl
Wesley Klein boeken voor een optreden?
Klik hier voor meer informatie >

< Terug naar het overzicht


Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |