Gordon geniet van saamhorigheid LA, the Voices


Geplaatst op 26 juni 2012 om 10:17
Gordon is blij met de solidariteit binnen zijn mannenband Los Angeles, the Voices. "Belangrijkste voor mij is de enorme saamhorigheid in de groep", schrijft de 43-jarige zanger en gasthoofdredacteur in 100% NL Magazine. "Er is nog geen wanklank gevallen."

"We lijken wel familie en ik beschouw mijn collega's dan ook als mijn broers." Gordon stond in de zomer van 2010 aan de wieg van Los Angeles, the Voices. Vorig jaar mei verliet Gordon De Toppers, met wie hij geregeld in de clinch lag, om zich te focussen op zijn nieuwe groep.

"We hebben ieder onze eigen identiteit", verklaart Gordon het succes van zijn mannengroep. "We zijn echt en dat stralen we uit. We genieten van elk moment en zelfs ik, met mijn inmiddels 25 jaar ervaring in dit vak, beleef alles weer alsof het de eerste keer is."

Toch vindt Gordon het een hele verplichting om de vier heren in toom te houden. "Zo'n groep bij elkaar houden geeft verantwoordelijkheid. Ik hoop dat 'mijn jongens' heel lang in mijn leven blijven en dat we samen de grootste successen nog moeten tegenkomen."


Bron: Nieuws.nl
Los Angeles , The Voices boeken voor een optreden?
Klik hier voor meer informatie >

< Terug naar het overzicht


Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |