U bevindt zich hier > Home > Nieuws > piratentoppers-heffen-het-glas-!

Piratentoppers heffen het glas !


Geplaatst op 02 augustus 2012 om 13:47
Nieuw op het Rood-Hit-Blauw label zijn De Piratentoppers die zowel individueel als als trio hun sporen in de Nederlandse muziek al dik hebben verdiend. Harm Wolters , Martin Dams en Patrick ! vormen nu alweer enkele jaren het piratenalternatief op de Toppers.

Elk Mega-Piratenfestijn en ander podium staat volledig op z’n kop als de heren de piratenliedjes van weleer ten gehore brengen.

Helaas is hij ondertussen overleden maar het was legende Johnny Hoes die op 8 oktober 2010 het debuutalbum ‘Bargezellig’ aan hen uitreikte. Een historisch en onvergetelijk moment! Een album ook dat werd opgenomen in de beroemde Johnny Hoes Studio in Weert.

Na singles als de ‘Suid Afrika Medley’, ‘Als de maan daarboven lacht’ en de ‘Johnny Hoes Medley’ presenteert Rood-Hit-Blauw met trots de nieuwste single van dit sympathieke trio: ‘Hef het glas’. Een knaller van een meezinger van de hand van Jan Keizer , inderdaad de voorman van de meest succesvolle Nederlandse band ooit, BZN. Dit ritmische en oergezellig folknummer gaat velen verrassen want deze sound is zo ongelofelijk pakkend!

De Piratentoppers heffen het glas gekleed in jasjes met de toepasselijke kleuren Rood Wit Blauw


Bron: De Sterrenparade
De Piratentoppers boeken voor een optreden?
Klik hier voor meer informatie >

< Terug naar het overzicht


Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |