Party Piano`s boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Bands & Orkesten > Pianoshows > Party Piano`s

  Party Piano`s

« Terug

  Tijdsduur:4 x 40 min.
  Geluid:incl. tot +/- 750 pers.
  Prijs:€ 2.995,00
  Opmerking:

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

Party Piano`s boeken?

Party Piano`s boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Party Piano`s.

Wilt u Party Piano`s direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Party Piano`s

Party Piano`s is veranderd in The Piano Train.

Party Pianos is gebaseerd op het Dueling Pianos concept dat al jaren een grote hit is in Amerika. 2 Pianisten en 1 drummer dagen elkaar uit tot een muzikale confrontatie vol swingende tophits.

Iedere pianist heeft de klasse van zang, entertainment en pianospel in zijn vingers. Voortdurend betrekken zij hun publiek bij de show zodat er een fascinerende wisselwerking tussen de artiesten en hun publiek ontstaat. Door het aanvragen van verzoeknummers bepalen de aanwezigen in belangrijke mate de richting van het optreden en daarmee de sfeer op het feest.

Ieder optreden van de Party Pianos is daarom anders maar het leidt altijd tot een ware climax, die voor vele verrassingen zorgt. Meezingen, dansen en uit je dak gaan , dat is waar de pianisten/zangers/entertainers hun publiek toe uitdagen.

En daarbij schromen ze niet om midden tussen het publiek of staand op de piano’s de meest swingende nummers ten gehore te brengen.

 
“Time to Party, time to Party Pianos”!!

 

 


Party Piano`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Party Piano`s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Party Piano`s wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Party Piano`s. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Party Piano`s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Party Piano`s boeken bij Twilight Entertainment