Patty Brard boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Artiesten > Zangeressen > Patty Brard

  Patty Brard

« Terug

  Tijdsduur:30 min.
  Geluid:incl. tot +/- 350 pers.
  Prijs:€ 2.495,00
  Opmerking:
Tape-act / Ook te boeken als presentatrice

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten
Nieuwsberichten

Patty Brard boeken?

Patty Brard boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Patty Brard.

Wilt u Patty Brard direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Patty Brard

Patty Brard, Nederlands populairste diva met het kleinste hart is te zien als presentatrice van Shownieuws op SBS.

In 1977 begon Patty Brard haar carriere als één van de drie dames van Nederlands’ meest besproken damesformatie: LUV. De dames van LUV scoorde de ene hit na de andere en bleken zelfs wereldwijd succesvol te zijn. Na vier jaar stapte Patty uit de meidengroep en sloeg ze haar eigen weg in.

Begin jaren '80 wordt Patty gevraagd om Ralph Inbar te assisteren bij het TROS-programma ‘Bananasplit’. Wanneer in 1989 de commerciële televisie zijn intrede doet, begint Patty voor zichzelf en maakt ze voor RTL-Véronique enige tijd het programma met verborgen camera: ‘Gaan met die banaan’. Halverwege de jaren '90 begint Patty met het maken van een reeks programma's als ‘Brard gaat extreem’ en ‘Absolutely Patty’. Ook presenteert ze in 2001 de derde reeks van het programma ‘Big Brother’. Vanaf 2003 heeft ze drie programma's gemaakt die de kijker een blik in haar leven gunnen: ‘Patty’s Posse’, ‘Patty’s Fort’ en ‘Pat’s Life’. In 2005 stopt Patty al haar energie in het oplossen van liefdesproblemen van andere mensen, dit programma heet ‘Lieve Patty’.

Patty Brard is buiten haar zangcarriere om een veelgevraagde presentatrice op evenementen en bedrijfsfeesten. Patty Brard weet binnen no-time een band met het publiek op te bouwen en omarmt die mensen die op speciale gelegenheden extra in het zonnetje gezet moeten worden.

Patty is beschikbaar voor de presentatie van een bedrijfsfeest of evenement. Als "giving character" weet deze sympathieke en warme presentatrice binnen no time het publiek voor zich te winnen.

Desgewenst kan een presentatie van Patty gecombineerd worden met een optreden van Luv', de succesvolle damesformatie die sinds 2006 weer samen op de bühne staat.

Nieuwe singel voor Patty Brard in 2010
Anno 2010 komt Patty Brard met een nieuwe singel geschreven door hetzelfde producersteam als van Frans Bauer, Jannes en vele andere.

Met de singel "Het leven is een feest"  is Patty Brard van plan Nederland te laten kennis maken met deze vrolijke feestplaat/carnavalskraker.

Patty Brard boeken? Hieronder de mogelijkheden voor een optreden:

1 x 30 minuten  Tape act

Presentatie werk in overleg.


Patty Brard boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Patty Brard zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Patty Brard wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Patty Brard. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Patty Brard te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Patty Brard boeken bij Twilight Entertainment