Ralf Mackenbach boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Artiesten > Zangers > Ralf Mackenbach

  Ralf Mackenbach

« Terug

  Tijdsduur:30 min.
  Geluid:incl. tot +/- 350 pers.
  Prijs:€ 2.475,00
  Opmerking:
Winnaar Junior Songfestival 2009

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten
Nieuwsberichten

Ralf Mackenbach boeken?

Ralf Mackenbach boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ralf Mackenbach.

Wilt u Ralf Mackenbach direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Ralf Mackenbach

Ralf Mackenbach volgt sinds 2009 de Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam. Ralf speelde de kleine Tarzan in de musical Tarzan en Jakopje in de musical Beauty and the Beast.

Junior Songfestival
Op 3 oktober 2009 won de nog net 13-jarige Ralf Mackenbach het AVRO Junior Songfestival 2009 met het zelfgeschreven liedje Click Clack. Ralf Mackenbach kreeg van de kinderjury, de vakjury èn het publiek twaalf punten en eindigde dus bovenaan. Het lied van Ralf ging over tapdansen. Ralf liet in de live uitgezonden eindstrijd vier kandidaten achter zich. Allemaal hadden ze hun liedje zelf geschreven.
In de vakjury zaten Jeroen van der Boom, Lange Frans en Yolanthe Cabau van Kasbergen.
De presentatie was in handen van Sipke Jan Bousema.

Ralf Mackenbach kwalificeerde zich hiermee voor de finale van het voor de zevende maal georganiseerde Junior Eurovisie Songfestival 2009 op 21 november in Kiev (Oekraïne). In deze finale eindigde hij met 121 punten wederom op de eerste plaats.

 

 


Ralf Mackenbach boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ralf Mackenbach zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ralf Mackenbach wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ralf Mackenbach. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ralf Mackenbach te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Ralf Mackenbach boeken bij Twilight Entertainment