Sjonnie en Anita boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Diverse > Typetjes > Sjonnie en Anita

  Sjonnie en Anita

« Terug

  Tijdsduur:In overleg
  Geluid:Op aanvraag
  Prijs:Op aanvraag
  Opmerking:

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

Sjonnie en Anita boeken?

Sjonnie en Anita boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sjonnie en Anita.

Wilt u Sjonnie en Anita direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Sjonnie en Anita

Sjonnie zit in autoradio-branch en Anita werkt achter de kassa bij de plaatselijke supermark. Deze 2 mengen zich snel onder uw gasten en ouwehoeren er op los. Of het nu gaat om hun kinderen, hun huwelijk of de pas opgeknapte tuin, met hun verhalen en uiterlijke vertoning pakken ze iedereen in. Niemand van uw gasten weet wie ze heeft uitgenodigd, maar wedden dat die vraag komt?!


Sjonnie en Anita boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sjonnie en Anita zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sjonnie en Anita wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sjonnie en Anita. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sjonnie en Anita te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Sjonnie en Anita boeken bij Twilight Entertainment