T-Spoon Reloaded boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Artiesten > Zanggroepen > T-Spoon Reloaded

  T-Spoon Reloaded

« Terug

  Tijdsduur:30 min.
  Geluid:incl. geluid voor artiest
  Prijs:€ 3.450,00
  Opmerking:
Hits: Sex on the beach e.v.a

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

T-Spoon Reloaded boeken?

T-Spoon Reloaded boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van T-Spoon Reloaded.

Wilt u T-Spoon Reloaded direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie T-Spoon Reloaded

T-Spoon is terug in de vertrouwde hitbezetting met zangeres Linda Estelle & rapper Shamrock! Kortom T-Spoon is 'reloaded'

Reeds vele malen werden zij gevraagd om weer in deze bezetting te gaan optreden. Nu is het moment eindelijk daar en brengen zij samen een dynamische show met louter en alleen hun grootste hits.
Wie kent niet...... No Time 2 Waste, Mercedes Benz, Smiling, See The Light, Part of My Life en natuurlijk de megahit 'S... On The Beach'.
In maar liefst meer dan 10 landen behaalde zij samen een nummer 1 notering en in 1998 mochten zij zelfs de award voor beste Nederlandse dance-act in ontvangst nemen

T-Spoon 'reloaded' is de naam geworden van deze show, die dit gouden duo samen met 2 acrobatische dansers gaat presenteren.

 

 


T-Spoon Reloaded boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over T-Spoon Reloaded zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over T-Spoon Reloaded wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van T-Spoon Reloaded. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over T-Spoon Reloaded te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  T-Spoon Reloaded boeken bij Twilight Entertainment