Leco van Zadelhoff boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Personality > Beauty & lifestyle > Leco van Zadelhoff

  Leco van Zadelhoff

« Terug

  Tijdsduur:In overleg
  Geluid:Op aanvraag
  Prijs:Op aanvraag
  Opmerking:

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten
Nieuwsberichten

Leco van Zadelhoff boeken?

Leco van Zadelhoff boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Leco van Zadelhoff.

Wilt u Leco van Zadelhoff direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff (1968) staat bekend als Nederlands meest bekende en meest succesvolle visagist en haarstylist. Leco vertegenwoordigt de absolute top in zijn metier en wordt daarom veelvuldig gevraagd als mooimaker van bekend Nederland. Zijn touch wordt door cliënten liefdevol de 'Leco look' genoemd en ondertussen is Leco als dé Nederlandse beautyspecialist zelf ook een vertrouwd gezicht geworden in menig TV programma.

Leco van Zadelhoff begon als 18-jarige "hulp" in de lokale kapsalon. Al na een jaar had hij zijn kappersdiploma op zak en wilde hij de televisie-wereld ontdekken. Binnen de kortste tijd reisde hij de hele wereld af voor het fotograferen van kalenders, promotionele shoots of opnamen van commercials. De combinatie visagist en kapper bleek een unieke combinatie in de TV-wereld, daarnaast werd Leco al snel gevraagd voor fotoshoots voor glossy bladen en verwierf hij ondertussen een klantenkring die bestaat uit de crème de la crème van de Nederlandse society- en artiestenwereld.

Het was dan ook bijna vanzelfsprekend dat het grootste glamour tijdschrift van Nederland, de BeauMonde, Leco van Zadelhoff vroeg voor een vaste rubriek. Leco heeft -inmiddels al 7 jaar- zijn eigen rubriek en is ook redactioneel betrokken bij veel producties in het magazine. In 2000 presenteerde Leco samen met Leontine Borsato het televisie programma "Style & Beauty". In dit programma gaf Leco bruikbare tips op het gebied van haar & make-up en reisde over de wereld voor interviews met mensen zoals Isabella Rosselini en Naomi Campbell.

Ook als auteur heeft Leco zijn sporen verdiend. Van zijn eerste drie boeken, "Het Beautyboek" (1999) en "Het Haar Boek" (2000) en "Mooi!" (2004) zijn tezamen meer dan 100.000 exemplaren verkocht, een absoluut record voor beauty-boeken. De pers was lyrisch over Mooi: "Het gaat over schoonheid in de breedste zin van het woord". - de Telegraaf. "Het gaat over méér dan visagie en celebrities" - Het Parool. "Leco-mania" - Algemeen Dagblad. In het voorjaar van 2009 verschijnt zijn vierde boek: ‘Mooier'.

Vanaf najaar 2004 maakt Leco deel uit van het vaste panel van RTL Boulevard. Wekelijks geeft Leco zijn adviezen op het gebied van lifestyle, fashion, haar & make-up. Sinds 2006 heeft Leco een zeer succesvolle lijn met make-up tools, producten om zelf een professionele make-up te maken, welke exclusief worden verkocht via parfumerie Douglas.

In 2007 ontving Leco de Achievement Award voor zijn bijdrage op het gebied van 'lifestyle & beauty in Nederland'. Hij kreeg de prijs van de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (Anko), met name voor zijn inzet om de kappersbranche op een positieve manier te inspireren en stimuleren. Sinds jaar en dag is Leco ambassadeur van de prestigieuze merken van L'Oreal Professional en bepaalt hij looks en kleurstellingen voor L'Oreal Professional.
Leco van Zadelhoff boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Leco van Zadelhoff zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Leco van Zadelhoff wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Leco van Zadelhoff. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Leco van Zadelhoff te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Leco van Zadelhoff boeken bij Twilight Entertainment