VanVelzen boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Artiesten > Zanggroepen > VanVelzen

  VanVelzen

« Terug

  Tijdsduur:In overleg
  Geluid:Op aanvraag
  Prijs:Op aanvraag
  Opmerking:

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten
Nieuwsberichten

Van Velzen boeken / huren?

Wilt u Van Velzen huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Van Velzen vindt u op deze pagina.

Wilt u Van Velzen direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Biografie VanVelzen

Wilt u Van Velzen inhuren, bijvoorbeeld omdat u op zoek bent naar een unieke zanger met inmiddels een geweldig repertoire? We leerde hem kennen toen hij na het uitkomen van zijn single Baby Get Higher in 2006 de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer ontving. Vervolgens kwamen we meer van hem te weten toen hij als pianist in De Wereld Draait Door liet zien hoe goed hij kan improviseren.

U kunt Van Velzen boeken voor zijn hits van zijn debuutalbum Unwind dat uit het niets op nummer 1 binnenkwam, de singles Burn en Deep die beiden Alarmschijf werden op Radio 538, of om zijn geweldige persoonlijkheid en goede prestaties op het podium.

Soundtrack voor Zomerhitte

Het succes van Van Velzen bleek niet onopgemerkt. Monique van der Ven wilde hem graag de soundtrack laten schrijven voor de film Zomerhitte, samen met John Ewbank. Het werd de hit When Summer Ends, een prachtig nummer. U kunt Van Velzen huren om dit nummer te vertolken, of zijn hit Broken Tonight te zingen, zijn hit met DJ Armin van Buuren.

Van Velzen in het buitenland

Gaat u Van Velzen inhuren? Houd er dan rekening mee dat hij ook in het buitenland inmiddels een grote naam is. Hij toerde in Duitsland samen met Reamonn en wordt ook in België regelmatig geboekt.

Tour en The Voice of Holland

U kunt Van Velzen boeken om een show neer te zetten zoals hij dat met zijn tour ook deed, of vanwege zijn leuke uitspraken in The Voice of Holland. Hij liet daar zien dat hij een hart voor muziek heeft, weet wat hij wil en kwaliteit weet te herkennen. Het was Van Velzen die met Ben Saunders de eerste editie van dit succesvolle programma wist te winnen. Bovendien laat Van Velzen tijdens zijn shows zien dat u gegarandeerd een spektakel in huis haalt.

Van Velzen prijs

Wilt u Van Velzen boeken of huren en benieuwd u benieuwd naar de prijs? Wij kunnen u de kosten meedelen, zodat u Van Velzen tijdens uw evenement in kunt schakelen voor de muzikale begeleiding, of als hoofdact van de middag of avond.


VanVelzen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over VanVelzen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over VanVelzen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van VanVelzen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over VanVelzen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  VanVelzen boeken bij Twilight Entertainment