Waylon boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Artiesten > Zangers > Waylon

  Waylon

« Terug

  Tijdsduur:In overleg
  Geluid:Op aanvraag
  Prijs:Op aanvraag
  Opmerking:
Meerdere mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten
Nieuwsberichten

Waylon boeken / inhuren

Wilt u Waylon huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Waylon vindt u op deze pagina.

Wilt u Waylon direct boeken voor een optreden?
Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

 

Biografie Waylon

Wilt u Waylon inhuren? Dan kiest u voor een veelzijdige artiest, die ondanks zijn relatief jonge leeftijd al ontzettend veel heeft meegemaakt. Het is een prachtige persoonlijkheid, die als winnaar van Holland’s Got Talent nationale bekendheid verwierf, maar veel meer is dan een aanstormend talent. Hij klinkt alsof hij rechtstreeks uit de jaren ’60 en ’70 komt, waarmee hij menig muzikaal hart weet te beroeren.

Waylon als Michael Jackson

Waylon wilde als kleine jongen altijd graag Michael Jackson nadoen, zijn en ervaren. Het was zijn grote geld, die prachtige muziek maakte. Waylon baalt tot op de dag van vandaag dat deze grote muzikale held ons ontvallen is. Het was desalniettemin Jennings waar Waylon zich al vroeg aan begon te spiegelen. Hij deed de songs met zijn plastic gitaartje na en hij heeft zelfs een vergelijkbare tattoo genomen. Gaat u Waylon boeken? Dan zal u nog altijd merken dat Jennings een grote invloed heeft op de ontwikkeling van Waylon.

Waylon boeken voor Country en Americana

Vervolgens is Waylon zich gaan verdiepen in Country en Americana, twee passies van de artiest. Hij slaagde er op deze manier in een platencontract te tekenen bij EMI. U kon Waylon huren voor de pure muziek, waarmee hij een evenement of feest een diepere lading mee wist te geven. Waylon werd bovendien uitgenodigd door en bij Jennings, iets wat hij allereerst maar moeilijk kon geloven!

Diep dal

Dat neemt helaas niet weg dat Waylon na zijn avontuur in Amerika in een diep en zwart gat viel... Hij zat apathisch thuis en wist niet goed waar hij naartoe wilde. Zijn vrouw kocht een muziekvakblad voor hem, waar een advertentie voor een top-40 zanger in stond. Hij besloot het te doen en was vervolgens in te huren voor feesten en partijen. U kon de nu grote Waylon boeken voor een paar uurtjes entertainment, niet te vergelijken met waar hij nu toe in staat is.

Vervolgens besloot hij mee te doen aan de talentenjacht Holland’s Got Talent, een werkelijk gouden zet. Hij won de competitie net niet, maar hij had op die manier de mogelijkheid om zijn toekomst uit te stippelen. Waar wilde hij naar toe, wat wilde hij gaan doen? Hierdoor kunt u Waylon inhuren voor een geweldige show, waarbij hij muzikaal laat horen waar hij toe in staat is.

Samenwerkingen

Waylon slaagde erin samenwerkingen aan te gaan met bijvoorbeeld de producer achter Martin Terefe en Sacha Skarbek. Vervolgens pikte Ilse DeLange hem op en zorgde ze voor een prachtig platencontract, waardoor hij inmiddels tot de groep beste zangers van Nederland behoort. U kunt Waylon boeken voor een prachtige show, waarbij hij bovendien zijn ontzettend leuke persoonlijkheid laat zien.

Eigenzinnige artiest huren

 

Boekt u Waylon? Dan haalt u een eigenzinnige artiest in huis, die met een uitgebreid charisma voor een wervelende show zorgt. Waylon wisselt de krachtige en kleine nummers op een mooie manier af, waardoor u een ster met internationale allure kunt inhuren. Waylon inhuren biedt een garantie op succes, dus neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Bekijk de prijs van Waylon en kies een specifieke datum, of spreek samen of wat uw wensen zijn.

 

 


Waylon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Waylon zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Waylon wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Waylon. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Waylon te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 



Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Waylon boeken bij Twilight Entertainment