Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas boeken?

aires hovens het boek van sinterklaas boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 a 50 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Aires Hovens - Het boek van Sinterklaas boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas

Magisch, spannend, interactief, educatief maar vooral sprookjesachtig. Zo worden de shows van Aires omschreven. Speciaal voor de Sinterklaasperiode heeft goochelaar / illusionist Aires Hovens een prachtig Sinterklaasverhaal geschreven.

Gespannen wachten Aires en de kinderen op de komst van Sinterklaas. Aires mag Sinterklaas een aantal tovertrucs laten zien. Daar heeft Aires maanden voor geoefend en eindelijk is het dan zover!

Maar dan gaat er iets mis.

Per ongeluk tovert Aires alle letters uit het grote boek van Sinterklaas. Wat hij ook probeert ze komen niet terug. Opeens krijgt Aires hulp uit onverwachte hoek!

Boekingen Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas

Een spannend interactief voorprogramma voor de komst van Sinterklaas. Op speelse wijze werkt Aires toe naar de komst van deze kindervriend.

Deze show betreft de voorstelling Opzoek naar de Schat met een Sinterklaassausje.

Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!