Bandparodist Ome Henk boeken?

bandparodist ome henk boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Bandparodist Ome Henk boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Bandparodist Ome Henk

Bandparodist Ome Henk is gespecialiseerd in bandparodie, en zoals het woord het al zegt, gebruikt Ome Henk dit in de ruimste zin van het woord. De doelgroep is volwassenen maar ook kinderen kunnen volop genieten van de doldwaze capriolen van Ome Henk.

Met ruim 15 jaar ervaring weet Ome Henk als geen ander wat entertainment is. Als u Ome Henk binnen haalt, sleurt hij werkelijk de hele zaal mee in zijn act. Werkelijk uniek is dat een aantal personen met Henk in de spotlights treden. Het is altijd leuk dat een aantal gasten op een iets ongewone manier meewerken aan de show, vele andere feestvierders gingen u voor wat betreft de dolle capriolen van Ome Henk. Dus wilt u voor uw jubilaris, collega of directeur een gastoptreden dan is Ome Henk een absolute aanrader.

Boekingen Bandparodist Ome Henk

Een optreden duurt ca. 30 minuten waarbij het aanwezige publiek op amusante wijze vermaakt word. Hierbij vormen diverse attributen een belangrijk deel van het optreden. Pruiken, trompetten en een heuse buikspreekpop passeren de revue in een razend tempo.

Bandparodist Ome Henk in de jury van een playbackshow op uw camping of bij uw vereniging. Door jarenlange ervaring met playback zal elke deelnemer objectief beoordeelt worden. In de pauze zal Ome Henk dan natuurlijk zelf een optreden verzorgen.

Voor feestavonden kunt u kiezen uit 4 verschillende showprogramma’s. Per gelegenheid kunnen er 1 of twee shows gebracht worden. Dit is mogelijk doordat er een groot onderscheid is tussen de shows qua stijl en humor.

Bandparodist Ome Henk boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bandparodist Ome Henk te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bandparodist Ome Henk wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bandparodist Ome Henk viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bandparodist Ome Henk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bandparodist Ome Henk boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bandparodist Ome Henk kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bandparodist Ome Henk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!