Bert Louissen boeken?

bert louissen boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

icon-notice

Opmerking

Meerdere boekingsmogelijkheden

Bert Louissen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bert Louissen

Allround pianist, zanger en entertainer met een repertoire van meer dan 1000 popsongs.

Al op hele jonge leeftijd ontdekte Bert dat improviseren en componeren op de piano fantastische bezigheden zijn. Via lessen aan verschillende muziekscholen belandde hij tenslotte op het conservatorium waar hij in 1990 afstudeerde. Daarna volgden diverse coverbands, theater tournees en solo optredens en zijn bekendheid groeide. Medio jaren ’90 deed Bert als Stevie Wonder mee aan Hennie Huisman’s Soundmix show. Diverse TV optredens volgden. De afgelopen jaren heeft hij ook het podium gedeeld met o.a. Liesbeth List en Jan Vayne. In 2007 verscheen Bert’s eerste eigen CD “Liefde en de rest” die hij scheef en componeerde samen met zijn levenspartner Judith van den Hul.

Boekingen Bert Louissen

Inmiddels is deze allround entertainer actief op bruiloften, feestjes, in de horeca en op evenementen. Helemaal in z’n eentje weet hij een zaal op z’n kop te zetten. Mede door zijn visuele handicap voelt hij de sfeer en stemming onder zijn publiek feilloos aan. Van jazz tot dancepop, easy listening, ballroom en Nederlandstalig, Bert speelt ze allemaal.

Bert is ook te boeken in combinatie met:
2e pianist
Zangeres
Violist

Tevens bestaat de mogelijkheid om Bert te boeken met zijn trio bestaande uit piano, bas en drums.

Kom in de stemming

Bert Louissen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bert Louissen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bert Louissen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bert Louissen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bert Louissen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bert Louissen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bert Louissen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bert Louissen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!