BingoSjow met BingoSjon boeken?

bingosjow met bingosjon
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

BingoSjow met BingoSjon boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie BingoSjow met BingoSjon

Jawel, een potje bingo spelen is weer helemaal hot onder ijverige leiding van glitter & glamour showmaster BingoSjon. Gewapend met zijn oude vertrouwde metalen bingomolen, nog afkomstig uit zijn vroegere buurthuisverleden, vermaakt hij uw gasten met veel jolijt!

Boekingen BingoSjow met BingoSjon

De BingoSjow met BingoSjon is een waren ‘musthave’ op uw feest en staat garant voor een gelegenheid waar men nog lang over na zal praten!

De prijzen en het geluid dient u zelf te verzorgen, Sjon doet de rest! Eventueel zingt Sjon nog een paar bekende Nederlandse pareltjes tijdens de BingoSjow, maar dat is aan u!

Dit typetje is bijzonder geschikt als bingopresentator tijdens uw bedrijfsborrel, verjaardag, bruiloft, buurtfeest of… Nou ja, kijk zelf maar…

BingoSjow met BingoSjon boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om BingoSjow met BingoSjon te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u BingoSjow met BingoSjon wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met BingoSjow met BingoSjon viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u BingoSjow met BingoSjon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

BingoSjow met BingoSjon boeken

Dus bent u benieuwd hoe u BingoSjow met BingoSjon kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

BingoSjow met BingoSjon boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!