Cadeau zonder naam boeken?

cadeau zonder naam boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Cadeau zonder naam boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Cadeau zonder naam

Alle stoelen aan de kant … Sinterklaas is in het land!

Sinterklaas heeft dit jaar een groot probleem met 1 pakje.

In een afwisselende interactieve sinterklaasshow zal Kevin onze presentator de kinderen en u meenemen met het oer Hollandse kinderfeest. Al snel zal Sinterklaas plaats nemen op een prachtige troon die op het podium staat. Samen met Kevin zal Sinterklaas zelf een spelshow leiden met een hoog feestgehalte en een goed gevulde zak cadeautjes meenemen die de kids kunnen winnen.

Sinterklaas heeft een heel groot probleem dit jaar.

Aan het einden van de show deelt Sinterklaas natuurlijk cadeautjes uit. Maar dit jaar is er één cadeautje zonder naam. Van wie is deze? Hoe kan dit nou? Kevin en Sinterklaas zullen tot slot van de show een spel spelen met de hele zaal. Iedereen die aanwezig is moet meedoen om erachter te komen van wie dit cadeautje is. Met iedereen, bedoelen we dan ook echt iedereen! Alle papa’s, mama’s, jongens, meisjes, opa’s, oma’s zelfs de koffiejuffrouw. Kortom, dit wordt één groot kinderfeest van 90 minuten.

Boekingen Cadeau zonder naam

Inclusief een Meet & Greet met de leukste presentator van Nederland Kevin Kouwenhoven en de Goedheiligman.

Technische gegevens – Cadeau Zonder Naam

 • Tijdsduur Sinterklaasvoorstelling: 90 minuten (incl. 15 min. pauze)
 • Geluidsinstallatie (A-set)
 • Decor
 • Troon van Sinterklaas
 • incl. 30 minuten Meet & Greet
 • Stroom: 2 x 16 ampère 220 volt

Te gekke nieuwe Sinterklaasshow van de makers van Re-Piet en Feesten met Sinterklaas. Cadeau zonder naam is een professionele kindershow met presentator Kevin en natuurlijk de enige echte Sinterklaas en zijn pieten. Van de makers van Re-Piet! en Snuffie en RImpel – Feesten met Sinterklaas (De professionele presentatoren kunnen afwijken).

Cadeau zonder naam boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Cadeau zonder naam te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Cadeau zonder naam wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Cadeau zonder naam viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Cadeau zonder naam online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Cadeau zonder naam boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Cadeau zonder naam kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Cadeau zonder naam boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!