CHARM3D boeken?

charm3d boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

CHARM3D boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie CHARM3D

CHARM3D zijn drie oogverblindende jongedames die in no-time het publiek om hun vingers weten te binden. Of het nu gaat om een stoere feesttent of een chique corporate event; deze dames kennen de klappen van de zweep en weten de sfeer er in te brengen! Deze meiden blazen je omver met power hits, meezingers en classics!

CHARM3D member Serena

Maak kennis met deze blonde schoonheid. Met haar opvallende enthousiasme is zij een belangrijke schakel in CHARM3D! Zingen zit Serena in het bloed; ze kon al zingen voordat ze kon praten… Op 11 jarige leeftijd won Serena met het nummer “Fanatieke Pa” het Kinderen Voor Kinderen Songfestival en werd zij de koningin van “Kinderen voor Kinderen” genoemd. Op 13-jarige leeftijd doet ze mee aan The Voice Kids en komt in het team van Marco Borsato terecht en ze schopt het zelfs tot de battles! Daarna is Serena niet meer van het podium af te slaan. Uiteindelijk wordt Serena gevraagd voor Papa di Grazzi en daar maakt zij kennis met Marjolein en Joanne.. De muzikale vonk slaat over en de basis voor CHARM3D is gelegd… Wanna meet Serena and Be CHARM3D?!

CHARM3D member Joanne

Als kind was Joanne altijd en overal aan het zingen. Eerst vooral op haar eigen kamer met de radio mee en in de badkamer voor de mooie galm. Later durfde ze van de playbackshows over te stappen naar de talentenjachten en volgde wekelijks zanglessen. Uiteindelijk komt ze bij haar eerste echte band terecht; Just for Groove. Daarna volgden de band Johnny Fiamma en haar eigen opgerichte band Vibes, die helaas uit elkaar viel. Kort daarna werd ze gevraagd voor Papa Di Grazzi en na 7 jaren besluit Joanne weer een eigen band op te richten; 1st Call the DJ!

Joanne trekt al gauw de aandacht van veel andere bands en wordt regelmatig gevraagd om in te vallen bij onder andere Glamourama en Diep Triest. Wanneer ze Serena en Marjolein ontmoet, voelt ze de enorme klik om samen iets geweldigs op te zetten; CHARM3D!!! Joanne weet als geen ander het podium te pakken en haar enthousiasme op de mensen over te brengen. Wanna meet Joanne and Be CHARM3D?! Volg ons en kom langs bij een optreden!

CHARM3D member Marjolein

Maak kennis met deze veelzijdige zangeres en podiumbeest met energie! Het 3e lid van CHARM3D! Vanaf haar 12e zong ze in verschillende schoolbandjes en dankzij muzieklessen op school ontwikkeld ze zich tot een veelzijdige zangeres. Van een groot koor van 250 mensen tot drumles en weer naar musicals. Alles werd geleerd! Haar eerste echte band was Papa Di Grazzi. Ze kon gelijk aan de bak als zangeres, danseres en trompettiste binnen deze band. Na een paar jaar besluit ze te stoppen om zich verder te kunnen ontwikkelen als zangeres.

Boekingen CHARM3D

Marjolein is ondertussen een veelgevraagde invalzangeres bij bands zoals o.a. Royal Beat en Cherry & the Sugarstuds. Hiervoor reist ze dan ook heel Nederland en België door. Daarnaast brengt ze eigen muziek uit onder de naam ‘MARYO’ en treedt ze vaak op met een gitarist in een iets intiemere setting dan een groot podium. En ohja, backing vocals voor Nederlandse artiesten worden ook vaak ingezongen door dit bezige bijtje. En toen kwam CHARM3D! Marjolein greep die kans met beide handen aan. Vanaf het eerste moment ontstond er een geweldige muzikale klik waar de vonken vanaf sprongen en CHARM3D was compleet! Wanna meet Marjolein and be CHARM3D? Volg ons en kom langs bij een optreden!

Kom in de stemming

CHARM3D boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om CHARM3D te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u CHARM3D wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met CHARM3D viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u CHARM3D online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

CHARM3D boeken

Dus bent u benieuwd hoe u CHARM3D kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

CHARM3D boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!