Christiaan Hof boeken?

christiaan hof boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Christiaan Hof boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Christiaan Hof

Christiaan Hof heeft al een behoorlijk muzikaal leven achter zich. Hij schreef nummers voor Kinderen voor Kinderen, Jim Bakkum en Bastiaan Ragas. Daarnaast zong hij in de band van Alain Clark, met wie hij samen het debuutalbum van Men2B produceerde. Ook schreef Christiaan mee aan de met een Edison gewaardeerde plaat van Nick & Simon “Sterker”.

Hij kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname aan de tv-hit ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’. Inmiddels is zijn tweede album uit, vol met Nederlandstalige popmuziek. van dit album komt zijn huidige single “Nu Is Alles Anders”, die op diverse playlists staat waaronder 100% NL. Zelfs Jan Smit twitterde zijn enthousiasme voor Christiaan en dat is niet voor niets!

Boekingen Christiaan Hof

Een echte muzikant kun je Christiaan Hof wel noemen. Als kind speelde hij na pianoles van zijn zus te hebben gekregen alle nummers na. De piano werd echter ingeruild voor een gitaar, waarop hij al zijn liedjes schreef.

Christiaan Hof is een energieke en spontane artiest die tijdens zijn optredens bekende hits van o.a. Nielson en Nick & Simon afwisselt met opzwepende eigen singles. Meezingen dus! Een feest van herkenning en een top optreden van een geweldige zanger!

Kom in de stemming

Christiaan Hof boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Christiaan Hof te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Christiaan Hof wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Christiaan Hof viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Christiaan Hof online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Christiaan Hof boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Christiaan Hof kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Christiaan Hof boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!