Clown Flapipo en de Muziek Piet boeken?

clown flapipo en de muziek piet boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Clown Flapipo en de Muziek Piet boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Clown Flapipo en de Muziek Piet

Clown Flapipo heeft van Sint Nicolaas dit jaar een heel bijzonder cadeau gekregen. Een prachtig schilderij van de beroemde Spaanse schilder “Pietcasso”. Clown Flapipo en het magische schilderij van Pietcasso. Het bijzondere aan dit schilderij is dat het toverkracht bezit. Een schilderij met toverkracht?

Boekingen Clown Flapipo en de Muziek Piet

Door de domme streken van de clown Flapipo, wordt al snel duidelijk dat de toverkracht niet in het schilderij, maar in de lijst zit. Muziekpiet zorgt voor de geluidjes. Clown Flapipo owrdt in deze show bijgestaan door “Muziekpiet”. Hij zorgt voor de muziek en grappige geluidjes tijdens de voorstelling en doet ook mee als de kinderen leren dansen als een “Pipopiet” in de Pipopietendans.

Clown Flapipo en de Muziek Piet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Clown Flapipo en de Muziek Piet te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Clown Flapipo en de Muziek Piet wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Clown Flapipo en de Muziek Piet viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Clown Flapipo en de Muziek Piet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Clown Flapipo en de Muziek Piet boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Clown Flapipo en de Muziek Piet kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Clown Flapipo en de Muziek Piet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!