Clown Flapipos Sinterklaasshow boeken?

Clown-Flapipos-Sinterklaasshow-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Clown Flapipos Sinterklaasshow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Clown Flapipos Sinterklaasshow

Door gebruik te maken van materialen die snel te plaatsen zijn is de show erg snel opgebouwd en ook erg snel weer afgebouwd. Zo krijgt de Sint alle ruimte om zijn bezoek aan uw bedrijf gestalte te geven. In 2018 gaat Clown Flapipo met deze gloednieuw geschreven show het land in. Clown Flapipo geeft een koffer aan de kinderen die hij zojuist bij de deur gevonden heeft toen hij het gebouw binnen kwam. Aan de koffer is duidelijk te zien dat het een koffer van de Sint moet zijn, maar aangezien die er toch nog niet is…

Laten we eens kijken wat er in zit. De koffer blijkt vol te zitten met Sinterklaas geheimen, spullen van de Pieten en zelfs een echte Sinterklaasmijter. Met andere woorden, genoeg materialen voor een kindershow als voorprogramma op het bezoek van de Sint.

Boekingen Clown Flapipos Sinterklaasshow

Een Sinterklaasshow vol circus, magic, dans en zang met veel clownsgrapjes. Clown Flapipo brengt professioneel geluid en een geluidsman mee en maakt gebruik van een snel te plaatsen decor. Hij wordt niet begeleid door zwarte, gekleurde of veegpieten, maar heeft vooral veel lol met de kinderen.

Clown Flapipos Sinterklaasshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Clown Flapipos Sinterklaasshow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Clown Flapipos Sinterklaasshow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Clown Flapipos Sinterklaasshow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Clown Flapipos Sinterklaasshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Clown Flapipos Sinterklaasshow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Clown Flapipos Sinterklaasshow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Clown Flapipos Sinterklaasshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!