Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten boeken?

clown snorre en de verdwenen pepernoten boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten

Clown Snorre & de verdwenen Pepernoten!? Sinterklaas Voorprogramma voor op uw bedrijf om de kinderen en ouders vast in de stemming te brengen met een leuk, lekker, gek kinderprogramma vol enthousiasme live begeleid op gitaar. Deze interactieve voorstelling zorgt ervoor dat de kinderen vol enthousiasme klaar staan om al zingend Sinterklaas en zijn Pieten binnen te halen.

Met o.a.:
• Uit volle borst Sinterklaas liedjes meezingen
• Waar is Spionpiet?
• Grote Flapschoen schoencadeaus
• Sinterklaas liedjes raden
• Vurig strooigoed toveren
• En tot slot het spannende Snorre Sinterklaas Alarm!

Boekingen Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten

Kortom een lekker, leuk en gek muzikaal kinderprogramma met goochel & clownerie acts. Vol enthousiasme live begeleid op gitaar door Clown Snorre! Clown Snorre heeft ca. 10 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het optreden voor grote groepen kinderen van 3-12 jaar en hun ouders. Hij beschikt over een professionele geluidsinstallatie, ruim voldoende voor groepen tot ca. 500 kinderen.

Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!