Crazy Accordeons boeken?

crazy accordeons boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Excl. reiskosten

Crazy Accordeons boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Crazy Accordeons

Monique van Beek komt uit een muzikale familie. Haar vader speelt accordeon, orgel en mondharmonica, vroeger speelde hij samen met zijn broers op bruiloften en partijen. Monique kreeg haar lagere schooltijd orgelles en ook al vroeg een accordeon in de handen geduwd van haar vader. Daarna begon ze met keyboard spelen en daarbij zingen. Later speelde zij accordeon bij een koor in Elburg, een aantal jaren daarna begeleide zij een koor uit Epe op de accordeon.

Bij beide koren was het een uitzondering dat er een vrouw bij was, Monique was dan ook de enige, Accordeon spelen mocht, maar zingen…nee dat mocht niet! Ze kwam daardoor zelfs in het tv programma van Harm Edens terecht!! Maar accordeon spelen en zingen was wel wat Monique heel graag wilde, thuis was zij daar wel heel veel mee bezig ook begeleide zichzelf daarbij wel op het keyboard. en volgde ze zanglessen.

Eind 2015 heeft Monique drie jaar een muzikaal duo gevormd. Samen hebben ze 4 singles opgenomen, te weten: Laat me vrij, Vrede, Als een vogel zonder vleugels en Het Dorpsfeest 2017. In oktober 2017 besloot Monique een eigen weg te kiezen in de muziek. Monique is een nieuw duo opgestart, Party Accordeon Duo M&M, samen met Marco Riedijk. In juni 2019 komt hun eerste single Happy uit en gaan Monique en Marco verder onder de naam Crazy Accordeons

Boekingen Crazy Accordeons

Marco Riedijk, geboren 27-05-1971 te Vlaardingen. Marco speelt al orgel vanaf zijn vierde jaar. Vanaf zijn twaalfde jaar begon Marco te spelen op diverse gelegenheden. Vanaf zijn zestiende is Marco ook begonnen als DJ. Door Marco’s muzikale veelzijdigheid is Marco terecht gekomen bij diverse muziekinstrumenten importeurs waar hij onder andere bijna 10 jaar als demonstrateur bij Yamaha heeft gewerkt. Marco bespeelt meerdere muziekinstrumenten, o.a. keyboard, piano en accordeon.

Ook maakt Marco orkest banden voor artiesten en speelt op de accordeon orkestbanden in voor artiesten als studio muzikant, o.a voor Sieneke en Jannes. De orkestband van Het Dorpsfeest 2017 van Jan en Monique is door Marco is gemaakt. Nu weer een nieuwe muzikale weg ingeslagen samen met Monique van Beek als Party Accordeon Duo M&M . In juni 2019 komt hun eerste single Happy uit, Marco en Monique gaan dan verder onder de naam Crazy Accordeons

Kom in de stemming

Crazy Accordeons boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Crazy Accordeons te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Crazy Accordeons wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Crazy Accordeons viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Crazy Accordeons online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Crazy Accordeons boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Crazy Accordeons kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Crazy Accordeons boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!