Daantje boeken?

Daantje-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

icon-notice

Opmerking

Bekend van Bloed, Zweet en Tranen

Daantje boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Daantje

Daantje is moeder van twee dochters: Daisy (19) en Michelle (24). Zangeres Daantje woont op de Vinkeveense plassen daar een heeft ze een woonboot die uitkijkt op de achtertuin van het huis waar Hazes vroeger woonde. In de zomer is ze vaak aan het zingen met de ramen open. Als de brugwachter dat hoort laat hij vaak de brug nog wat langer open staan zodat ze een klein concertje kan geven.

Boekingen Daantje

Daantje begon met zingen toen ze 11 jaar oud was. Haar (inmiddels overleden) vader sleepte haar overal mee naartoe. Als zij al lag te slapen, trok hij haar uit bed om haar mee te nemen naar de kroeg. Daar zong ze dan een paar liedjes. Voornamelijk van de Zangeres Zonder Naam. Ze merkt dat het soms in haar nadeel werkt dat ze een vrouw is, maar zelf vindt ze dat ze net zo goed een avondvullend programma kan weggeven als haar mannelijke collega’s.

Daantje was in eerste instantie niet door naar de eliminatieshows maar Danny en André junior kozen ervoor haar een wildcard te geven.

Kom in de stemming

Daantje boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Daantje te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Daantje wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Daantje viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Daantje online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Daantje boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Daantje kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Daantje boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!