De Echte Sint boeken?

De-echte-Sint-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Echte Sint boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Echte Sint

Elk jaar weer zorgen wij er voor dat kinderen én hun ouders oog in oog komen te staan met de échte Sint! Mocht u Sinterklaas dit jaar persoonlijk willen verwelkomen, de Sint en zijn pieten maken uw Sinterklaasdromen meer dan waar!

De Echte Sint werkte de afgelopen jaren, aan diverse produkties en evenementen mee, zoals de Sinterklaas-intochten in Barneveld, “Het Sinterklaas Kids Festival”, twee edities van de “Jumbofestatie” in de Brabanthallen Den Bosch (met ondermeer Michel van Grinsven en Anatevka Bos), twee edities van “Het Pepernoten Festival” in het Beursgebouw Eindhoven, “Het Grote Sinterklaas Festijn” in het World Fashion Centre Amsterdam met Irene Moors en Coole Piet, presenteerde samen met Hakim van Sesamstraat “Het Grote Duracell Speelgoedonderzoek” in het Nemo Science Center Amsterdam, en was te zien in de acht grote “Dolfijne Sint Shows” in het Dolfinarium Harderwijk.

Boekingen De Echte Sint

Daarnaast in de november- en decembermaanden te horen op Radio 538, V-Radio en Juize FM met talloze Sinterklaas-interviews.

De Echte Sint boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Echte Sint te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Echte Sint wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Echte Sint viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Echte Sint online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Echte Sint boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Echte Sint kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Echte Sint boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!