De Hunekop boeken?

de hunekop boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

De Hunekop boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Hunekop

Sinds de oprichting in 2009, maakt de Hûnekop muziek waarvan de inspiratie bronnen zo uiteenlopend zijn, dat het moeilijk is om precies aan te geven waar de band muzikaal staat. Rock, country, punk, rockabilly; het is allemaal terug te vinden in de muziek van de Hûnekop. De teksten geven op humoristische wijze de stem van de Friese arbeider weer. Het enige dat telt voor de mannen is dat ze er zelf plezier aan beleven. Dat dit ook voor een groot aantal andere mensen geldt, blijkt wel uit de ruim 300 optredens (van grote festivals tot kleine kroegjes), de vele airplay, de populaire clips (meer dan 500.000 views op YouTube) en meerdere awards en nominaties.

De arbeiders instelling van de band klinkt niet alleen door in de teksten, maar blijkt ook uit de productiviteit. Binnen 8 jaar zijn er 5 full-length albums, een ‘best-off’/live dubbel album en een split EP uitgebracht. Live zijn meerdere sets geen uitzondering en is het moeilijker ze van het podium áf te krijgen dan erop.

Boekingen De Hunekop

In Friesland is de Hûnekop al jaren een niet meer weg te denken begrip en de rest van Nederland begint ook steeds meer wakker te worden. Na eerst zo’n 3 jaar in letterlijk elke uithoek van Friesland te hebben gespeeld, wordt er steeds meer terrein buiten de provincie verkend. Groningen, Amsterdam, Utrecht enz.; de Friese taal blijkt geen enkele barrière voor publiek dat van goede muziek en een feestje houdt. Sterker nog, men gaat lachend naar huis en weet voortaan voor altijd wat een ‘brûnwurker’ of een ‘staazjerinner’ is… Een avond eerlijke arbeidersrock, doordrenkt met drank en humor; dat is de Hûnekop!

De Hûnekop gooide, eind 2017, de strijdbijl er bij neer, maar kwamen eind 2018 keihard terug met een dubbel uitverkochte editie van het Hûnekopfestival en een nieuwe single “stront stjonkt”! In 2019 zullen er maximaal 15 optredens gedaan worden, waarvan de eerste alweer zijn bevestigd. Ook zal de band zijn 10-jarig bestaan vieren met een Hûnekopfestival XXL!

Kom in de stemming

De Hunekop boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Hunekop te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Hunekop wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Hunekop viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Hunekop online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Hunekop boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Hunekop kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Hunekop boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!