De Limburgse ToppersJ

de limburgse toppersj boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Limburgse ToppersJ boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Limburgse ToppersJ

De Limburgse ToppersJ zijn Jef Verheijde, Johnny-G en Roy Willems. Allen zijn ze al jaren actief in de Limburgse muziekwereld. Jef met zijn nostalgische klanken, John met Alpenrock en Roy met zijn zomerse opzwepende muziek.

Samen gekomen in 2007, eerste optreden in 2008 met als resultaat overvolle agenda’s. De Limburgse ToppersJ treden op met veel energie en plezier, zelfs met elkaar kunnen deze ToppersJ het heel goed vinden. En daarom kan voorkomen dat ze op de bühne even de lach niet meer kunnen inhouden. Buiten hun eigen solo nummers kun je van alles verwachten, zoals:

Boekingen De Limburgse ToppersJ

– De Toppersmedley van Froger, Joling en Gordon;
– En de Limburgse versie van over de top
– Ezzebleef medley
– Village People medley
– Disco medley
– Amsterdam medley
– Kroegen medley

En nog veel meer waarvan (bijna) iedereen de tekst wel van kent.

Kom in de stemming

De Limburgse ToppersJ

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Limburgse ToppersJ te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Limburgse ToppersJ wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Limburgse ToppersJ viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Limburgse ToppersJ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Limburgse ToppersJ boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Limburgse ToppersJ kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Limburgse ToppersJ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!