De Pauwergirls boeken?

de pauwergirls boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. mobiele set

De Pauwergirls boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Pauwergirls

De meisjes van de radio brengen voor elk publiek vrolijke muziek, driestemmige zang en theater met een knipoog! Herkenbare liedjes van de jaren ’40 tot nu. Vaak driestemmig, met een grap of een verrassende inval. Van de Andrew Sisters tot Caro Emerald, van luisterliedjes tot meezingers en danshits!

Bedrijfsfeest, diner, voorstelling, jarig, opening of feestavond? Zeg het maar! Met hun rijdende radio hebben ze hun eigen geluid altijd bij zich. Dat kan binnen, maar ook buiten! Benieuwd hoe het klinkt?

De Pauwergirls zijn natuurlijk in te huren om elk feest, festival of gelegenheid op te vrolijken, in overleg is veel mogelijk. Enkele suggesties zijn als volgt:

Mobiel optreden
Met de radio op wielen én accu zijn de Pauwergirls mobiel. Ze kunnen binnen spelen, maar ook buiten. Natuurlijk kunnen ze optreden vanaf een centraal punt, maar ook de gasten muzikaal verwelkomen bij de entree en/of langs de tafels lopen met een retro-radio.

Boekingen De Pauwergirls

Radioquiz
Voor groepen gasten die zin hebben in een vrolijk interactief spel met vragen en opdrachten over muziek en radio (Herinnert u zich deze nog-nog-nog?). Ook dit spel heeft een hoog meezing-gehalte en de winnaars worden beloond middels een ludieke prijsuitreiking.

Muzikaal bedankje
Speciaal voor een personeelsfeestje of om vrijwilligers of mantelzorgers in het zonnetje te zetten brengen de ‘Meisjes van de radio’ een originele voorstelling waarin de gasten muzikaal worden bedankt voor hun inzet. Natuurlijk ook geschikt om een jubilaris of een jarige flink te verrassen!

Senioren
Voor senioren hebben de Pauwergirls een mooie voorstelling gemaakt met herkenbare liedjes van vroeger. Dat kan op iedere locatie worden gespeeld. Met muziek maak je contact…

Kerst
In de sfeervolle decembermaand treden de meiden graag op rond hun oude radio. Ze hebben een speciaal programma gemaakt met kerstnummers en een kerst bingo met een bijpassende prijs. Dat kan buiten bij de vuurkorven, maar ook binnen zorgt dit programma voor veel sfeer.

Een eigen idee? De Pauwergirls maken hun optredens graag op maat!

Kom in de stemming

De Pauwergirls boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Pauwergirls te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Pauwergirls wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Pauwergirls viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Pauwergirls online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Pauwergirls boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Pauwergirls kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Pauwergirls boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!