Piano Piraten boeken?

piano piraten boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

De Piano-Piraten boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Piano-Piraten

De Piano-Piraten show is perfect voor bijvoorbeeld een Hollandse Hit Party/Piratenfestijn waarbij de pianoshow de rode draad is van het evenement, met tussendoor optredens van artiesten. Een geweldige combinatie omdat u de hele avond verzekerd bent van professioneel live-entertainment en de gezellige ambiance optimaal blijft.
Ook in een feesttent, braderie of een pleinfeest komt deze show bijzonder goed tot zijn recht.

Boekingen Piano Piraten

Diegene die onze pianisten/entertainers al aan het werk hebben gezien, weten dat zij als geen ander de tent op z’n kop kunnen zetten. De pianisten zijn broers, en kennen elkaar door en door. En dàt is te merken tijdens de optredens. De samenzang, het samenspel, het publiek bespelen, … het gaat bijna als vanzelf. En ondanks dat het ‘maar’ twee piano’s zijn, klinkt het wèl als een volwaardige band, terwijl alles toch live gespeeld en gezongen wordt. En dat zonder midi files of orkestbanden.

Het gekozen repertoire van de Piano-Piraten varieert van Hazes, Frans Duyts, Nick & Simon, Jan Smit, Rene Schuurmans, en vele oude NL meezingers, tot aan de laatste Nederlandstalige top40 hits, Drukwerk, De Dijk, Bløf, Surrender, WC-Experience, Rowen Hèze, Apres Ski hits, en af en toe een zijsprongetje naar wat Engelstalige feestklappers.

Als extra (gratis) service kunnen wij eventueel voor de tape-act artiesten het geluid verzorgen. Wij maken het u als organisator zo gemakkelijk mogelijk.

Kom in de stemming

Piano Piraten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Piano-Piraten te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Piano-Piraten wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Piano-Piraten viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Piano-Piraten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Piano-Piraten boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Piano-Piraten kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Piano-Piraten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!