De Sinterklaas Muziek Machine boeken?

de sinterklaas muziek machine boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

De Sinterklaas Muziek Machine boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Sinterklaas Muziek Machine

Ben je opzoek naar een (S)interactieve opwarm show voordat de sint komt met veel fun, vrolijke muziek, energie en spektakel? Kies van voor dit geweldig leuke programma – De Sinterklaas Muziek Machine.

Vandaag is de grote dag, het Sinterklaas feest kan bijna beginnen. De laatste slingers worden opgehangen en de kinderen zitten er klaar voor. Enthousiaste DJ Rik stelt de kids voor aan mascotte Binkie de Beer. Alles lijkt perfect geregeld te zijn.

Maar als Binkie per ongeluk aan het verkeerde knopje zit van de muziekmachine dan begint het echt spannend te worden. Zouden Rik en Binkie samen met de kids er voor kunnen zorgen dat de sinterklaas muziek weer terug komt in de machine…?

Boekingen De Sinterklaas Muziek Machine

Door middel van een leuke verhaallijn in een theatrale setting wordt er een avontuur beleefd wat de kids niet snel meer zouden vergeten. Deze (S)interactieve sinterklaasshow is voor alle leeftijden en ene prima warming up show om de kids te enthousiasmeren voordat de Sint komt.

De show wordt gepresenteerd door een ervaren presentator/acteur met ervaring bij o.a. Center Parcs. De mascotte acteur is een ervaren speler met veel ervaring bij kids shows door heel het land o.a. het Zandkasteel. Kortom een leuke unieke ervaring op uw locatie!

De Sinterklaas Muziek Machine boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Sinterklaas Muziek Machine te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Sinterklaas Muziek Machine wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Sinterklaas Muziek Machine viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Sinterklaas Muziek Machine online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Sinterklaas Muziek Machine boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Sinterklaas Muziek Machine kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Sinterklaas Muziek Machine boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!