De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander boeken?

De-Sinterklaas-Pre-Party-met-Martine-en-Alexander-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Sinterklaas Pre Party

Tijdens de Sinterklaas Pre Party beleven Martine en Alexander samen met de kinderen een spannend verhaal boordevol liedjes, spelletjes, humor en heerlijke interactie.

Als de ‘Personal Assistants’ van Sinterklaas lopen Martine en Alexander voor het bezoek van Sinterklaas tegen een probleem aan. Wie kan ze helpen? Komt het nog wel goed met alle cadeaus? En waarom zijn ze zo zenuwachtig? Allemaal vragen die beantwoord worden in deze hilarische show.

Dit energieke duo neemt zowel kinderen als de ouders mee in een onvergetelijke belevenis waar nog lang over nagesproken zal worden!

Boekingen De Sinterklaas Pre Party

Martine (bekend van radio en tv) en Alexander (bekend van theater en stemacteur) nemen hun jarenlange ervaring mee in deze Sinterklaasshow. Ze hebben een ongekende magie en energie en weten zelfs zonder bijkomst van pieten en de Goedheiligman kinderen een volwaardige Sintbeleving te bezorgen. De Sinterklaas Pre Party is een show die volgens de geldende Corona richtlijnen gespeeld wordt. Kostelijk vermaak van 60 minuten inclusief spelletjes, liedjes en het eventueel verwelkomen van Sinterklaas. In overleg is deze show te personaliseren met een eigen verhaallijn.

De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!