De SinterStreamShow boeken?

Sinter-Stream-Show-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

De SinterStreamShow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Rechtstreeks vanuit de SinterStreamStudio presenteren de kinderhelden Titus & Fien het interactieve en unieke bedrijfsfeest voor alle medewerkers en hun kinderen! Wij gaan een Sinterklaasshow streamen naar bedrijven voor hun personeel. En dat is natuurlijk wel een heel goede optie, waarbij we volgens alle maatregelen werken: de mensen hoeven niet te reizen, zitten lekker met het gezin op de bank en genieten toch enorm van een show. Deze uitzending/show maken we heel persoonlijk, het logo van het bedrijf is in beeld, en we vragen vooraf inside info over de kinderen en medewerkers om het echt hùn Sinterklaasevent te maken.

 • Optredens van de populaire Party Pieten!
 • Knutselpiet gaat met de kinderen aan de knutsel!
 • De grote Sinterklaasquiz waarbij iedereen thuis kan meespelen!
 • Natuurlijk Sinterklaas waaraan je al je vragen kan stellen in het Sinterview!
 • Ingestuurde informatie wordt verwerkt in de show!
 • Uw bedrijfslogo wordt verwerkt in de leader van de show!

Voor de 45 minuten durende show is het zelfs mogelijk een SinterStreamShow pakket vooraf te laten bezorgen bij de kinderen met daarin snoepgoed, een SinterStreamShow Doeboek en Sinterklaasversiering voor in huis. Boek nu de perfecte tijd voor de SinterStreamShow zodat zelfs dit jaar Sinterklaas uw bedrijf niet overslaat.

De SinterStreamShow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De SinterStreamShow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De SinterStreamShow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De SinterStreamShow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De SinterStreamShow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De SinterStreamShow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De SinterStreamShow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De SinterStreamShow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!