De Sprookjesstronk boeken?

de sprookjesstronk boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

icon-notice

Opmerking

Excl. reiskosten

De Sprookjesstronk boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Sprookjesstronk

Duizenden jaren stond hij daar… de Sprookjesstronk. Zijn bladerdak hoog in het zachte wolkendek, en de wortels diep in het zuigend veen. De Sprookjesstronk sluipt weg uit de nevel. Hij wil ook weleens de warme zonnestralen op zijn bastje voelen!

Kijk daar, hoog op die tak! Twee groene oogjes, een mossig vachtje… Wie lift daar stiekem mee? Grubby het boomdraakje! Hij vindt het heerlijk onder zijn kinnetje gekriebeld te worden. Maar soms kan Grubby erg ondeugend zijn!

Boekingen De Sprookjesstronk

Ze zijn al tijden de beste vrienden. Samen op avontuur! Kijk niet vreemd op als je ze op je pad vindt. En je besprenkeld wordt met ‘Takke Toverregen’! Deze 2.70 meter hoge steltloopact is betoverend voor jong en oud! Kinderen vinden het geweldig onder de Sprookjesstronk door te lopen en wanen zich in een sprookje! Durft u nog in sprookjes te geloven?

De Sprookjesstronk boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Sprookjesstronk te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Sprookjesstronk wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Sprookjesstronk viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Sprookjesstronk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Sprookjesstronk boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Sprookjesstronk kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Sprookjesstronk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!