Dennis Schouten boeken?

Dennis-Schouten-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Dennis Schouten boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dennis Schouten

Dennis Schouten werd in 2016 ontdekt door Powned nadat hij het inmiddels legendarische interview met de ‘Radio Zendamateur’ online zette op z’n eigen youtube-kanaal ‘Geen Commentaar’. Zijn spraakmakende video’s veroverde in no-time het internet en Eva Jinek noemde hem destijds ‘De Koning van het Straatinterview’.

Powned

Dennis tekende een vast contract bij Powned en maakte naast zijn dagelijkse werk voor die omroep de webserie ‘Dennis in Albufissa’ waarvoor hij bijzonder genoeg zelf de financiering verzorgde.

Tijdens zijn samenwerking met Powned was Dennis ook actief als verslaggever voor het televisie- en radioprogramma Veronica Inside van zijn goede vriend Wilfred Genee. In 2020 ontving Veronica Inside de Gouden Radioring mede door de uitvoerige onlinecampagne van Schouten. Zo nam hij samen met Genee ter promotie van die campagne het nummer Jij krijgt die ring niet van mij cadeau op.

Boekingen Dennis Schouten

Toen de radiovariant van Veronica Inside naar de ochtend verhuisde, verhuisde Dennis mee. Momenteel is hij twee keer in de week ’s morgensvroeg te horen als hij BN-ers opzoekt en de befaamde Veronica Inside badjas overhandigd.

Naast zijn televisiewerk heeft Schouten zich het laatste jaar online snel ontwikkeld. In oktober 2019 startte hij op het online platform van Powned de serie ‘Onrecht’ waarin hij samen met zijn goede vriend Bram Krikke slachtoffers van onrecht ging helpen.

Roddelpraat

In maart 2020 startte Dennis de Youtube-serie ‘Roddelpraat’ samen met oud politicus Jan Roos die wekelijks met groot succes (gemiddeld 100.000 views per week) te zien is op het platform NieuwNieuws. Hij tekende daar een contract als creatief directeur maar is ook zelf als verslaggever te zien met content op het NieuwNiews youtube-kanaal.

In december 2020 heeft Dennis definitief afscheid genomen bij Powned na daar vier jaar te hebben gewerkt. Het is tijd om z’n vleugels uit te slaan en zich verder te ontwikkelen. Achter de schermen wordt er gewerkt aan verschillende formats en binnenkort verschijnt er wederom een nieuwe youtube-serie.

Bevlogen journalist

Dennis is een bevlogen journalist met het hart op de tong. Zijn zo kenmerkende manier van interviewen, zijn accent, zijn volhardendheid en zijn jonge leeftijd maken hem tot de nieuwe generatie mediamakers die opvallen.

Kom in de stemming

Dennis Schouten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dennis Schouten te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dennis Schouten wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dennis Schouten viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dennis Schouten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dennis Schouten boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dennis Schouten kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dennis Schouten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!